Την διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου βράβευσε ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας στον προαύλιο χώρο της Βιβλιοθήκης το απόγευμα της Τρίτης (6/7). 

 

Η Σόνια Θεοδωρίδου έχει συμβάλει ώστε τα παιδιά και οι νέοι να έρθουν πιο κοντά στη μουσική, καθώς με δωρεές της από πλήθος μουσικών βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού, τα οποία αποτελούν το μουσικό τμήμα της συλλογής της και είναι διαθέσιμα στους Καβαλιώτες. Τελευταία της δωρεά ένα πιάνο που κοσμεί την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης. Επίσης εξήρε το έργο του διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, Γιάννη Κακάρα.

 

Τί δήλωσε η Σόνια Θεοδωρίδου: 

 

 

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά την βράβευση της κ. Θεοδωρίδου είπε χαρακτηριστικά ότι την επόμενη φορά που θα έρθει στην πόλη η διεθνούς φήμης σοπράνο θα ανακηρυχθεί κι επίτιμη δημότης Καβάλας: 

 

Τί δήλωσε ο Θόδωρος Μουριάδης: 

 

 

Συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο

 

Η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, παρουσιάζει "Μια Αγκαλιά Τραγούδια". Κλασικές επιτυχίες από το Διεθνές και το Ελληνικό ρεπερτόριο στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21:00 (δες ΕΔΩ).

 

Δείτε Φωτογραφίες από την βράβευση: