βράβευση

Βραβεύτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος για την προσφορά του στον Κλασικό Αθλητισμό.

Βραβεύτηκαν αθλητές του Δήμου Καβάλας που διακρίθηκαν για την προσπάθειά τους να ανακυκλώσουν συσκευασίες υλικών στους ειδικούς κάδους Followgreen κατά την αγωνιστική περίοδο 2023.

Σε ειδική εκδήλωση βραβεύτηκε η αθλήτρια SUP του Αθλητικού Συλλόγου Καβάλας, Ρέα Λογοθέτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας.

Το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας βραβεύθηκε με την  Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το e-Twinning έργο «Climate Change Experiments».

Σπουδαία διάκριση για έναν όμιλο εταιρειών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τους μαθητές του σχολείου που βραβεύτηκαν από το Δήμο Καβάλας συγχαίρει Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας.

Ετήσια βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών.

Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης για τις διακρίσεις τους σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Βραβεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 οι μαθητές της ExpertIN που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Πληροφορικής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τελετή Βράβευσης Εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.

Τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Έκθεσης και Δημιουργίας Ταινίας Μικρού Μήκους, με θέμα "Το Ολοκαύτωματων Εβραίων της Καβάλας" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/3.

Τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη τίμησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ΣΕΓΑΣ

Για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια ενίσχυσης και θωράκισης των Ενόπλων Δυνάμεων βραβεύτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυν

Για την πολύχρονη κοινωνική του προσφορά βραβεύτηκε σε μια τελετή στη Μεγάλη Λέσχη, ο αιδεσιμότατος π. Θεοχάρης Μέγγας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 από τη Θρακική Εστία Καβάλας.

Ένα πρότυπο κυρίως για τα νέα παιδιά αποτελεί ο Καβαλιώτης αθλητής της Εθνικής Ομάδας του τένις με αμαξίδιο και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ»

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Πυγμαχία των Μαχητών Νέας Περάμου, Χρήστο Καραΐτη, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Η "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ", κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων σε ειδική εκδήλωση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

Ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης βράβευσε τους παγκόσμιους πρωταθλητές του τμήματος Αθλητικής Ρομποτικής του "Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός"

Βραβεύτηκε ο Δήμος Παγγαίου από τον Δήμο Καβάλας και τον σύλλογο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Ν. Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» για την προσφορά του στον αθλητισμό στο νομό.

Την Τετάρτη 9/11/2022 στις 6.30 το απόγευμα, στο εμβληματικό κτίριο της Μεγάλης Λέσχης, διοργανώνεται η εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μελετητές

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας θα βραβεύσει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας

Μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Νικήσιανης, για την διάκρισή τους σε διεθνή διαγωνισμό, βράβευσε την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Ο όμιλος Κουρτίδη είχε επετειακό συνέδριο για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του, με θέμα τη δύναμη των στόχων.

Είναι η καλύτερη δασκάλα στον κόσμο, όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές.

Το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας συγχαίρει τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021 για τη διάκρισή τους στον Διαγωνισμό

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου 2021, στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, παραγματοποιήθηκε η ειδική τελετή βράβευσης των πρώτων δέκα

Σελίδες