Πολιτική

Σε σε ενημερωτική εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκε ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη θεμελίωση του δικαιώματος συνταξιοδότησης στα 40 έτη εργασίας, χωρίς όριο ηλικίας, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Στυλιανός Φωτόπουλος.

"Η σημερινή διάσπαση, δυστυχώς δεν αποτελεί έκπληξη" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. 

Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του ενημερώνει πως είναι μέσα στα άτομα που αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα ΛΟΑΤΚΙ ζητήματα, μεταναστευτικό, διαδηλώσεις, δημοκρατία, θανατική ποινή και κλιματική αλλαγή.

Τον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη ότι η Ελλάδα αποστρατικοποιεί τα νησιά για να στέλνει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία διέψευσε κατηγορηματικά στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δήλωση Χριστόδουλου Τοψίδη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη ενημερωτική συνάντηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ. 

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα το 38ο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας (CHP).

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου:

Την πρόθεσή του να αναδείξει ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση με συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο Στέργιος Ηλιόπουλος.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέγονται από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και από την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου από όλους τους συνδυασμούς είναι οι εξής:

Σε αποκαλύψεις που βάζουν “φωτιά” στα ενδότερα της συντηρητικής παράταξης προχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ. 

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο Καβάλας και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχολίασε η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες εκπέμπει μετά το τέλος των εκλογών η Ρεγγίνα Μακέδου, σχολιάζοντας τα «ξεκατινιάσματα» και την τοξικότητα που παρατηρήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

Με ένα σύντομο σχόλιο στον λογαριασμό του στο facebook τοποθετείται ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κατσιμίγας για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Σε ηλικία 50 ετών, ο Χριστόδουλος Τοψίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όντας ο μόνος από τους 6 συνολικά υποψήφιους, που δεν έφερε «χρίσμα», δηλαδή επίσημη στήριξη, από κάποιο πολιτικό κόμμα.

Σε ηλικία 64 ετών, ο Θεόδωρος Μουριάδης κατάφερε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στη θέση του δημάρχου Καβάλας.

Με 50,88% στο 97% της ενσωμάτωσης εκλέγεται Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση».

Στο 10,7% έχει διαμορφωθεί μέχρι και τις 11:30 το ποσοστό συμμετοχής των εκλογέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έναντι 13,8% το αντίστοιχο διάστημα την περασμένη Κυριακή.

Στις 7 το απόγευμα θα κλείσουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στον Δήμο Καβάλας οι ψηφοφόροι ψηφίζουν και για τις δημοτικές και για τις περιφερειακές εκλογές.

Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην παράταξη Εριφυλλίδη, οι δηλώσεις της σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών, απαντά μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Αισιόδοξος ότι θα τερματίσει πρώτος στις εκλογές του δεύτερου γύρου την ερχόμενη Κυριακή δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.

Οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας.

Σελίδες