Καβάλα

Την Πέμπτη (23/03) λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης σε περιοχές της Καβάλας από τις 02:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Η δημοτική παράταξη “η Καβάλα Μπροστά” και ο επικεφαλής της Γιάννης Εριφυλλίδης με ανακοίνωση ρωτούν εάν ο Δήμος Καβάλας είναι προετοιμασμένος να ανταπεξέλθει στην υποχρέωση των Δήμων, για καθαρισμούς οικοπέδων ενόψει καλοκαιριού με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με ανακοίνωση της ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στην πόλη της Καβάλας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/03) έφυγε από τη ζωή ξαφνικά με ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 48 ετών ο Δημήτρης Ρουμελιώτης.

Την Τρίτη (21/03) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας, διοργανώθηκε εκδήλωση στο δάσος του Ζυγού, στην τοποθεσία «Κρυονεράκι», από τον Δήμο Καβάλας, την Κοινότητα Ζυγού, το τοπικό παράρτημα του ΓΕΩΤΕΕ, το Δασαρχείο, τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ζυγού και το Δημοτικό σχολείο Ζυγού.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά στον Κόλπο της Καβάλας η τμηματική εγκατάσταση της νέας εξέδρας Λάμδα, από την οποία θα αναπτυχθεί το δορυφορικό του Πρίνου κοίτασμα Έψιλον.

Το αίτημα του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα για την ένταξη δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή και τη θετική ανταπόκριση του φορέα σχολιάζει ο Αλέξης Γούλας.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20-3-2023 στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Δράμας - Καβάλας.

Το σαββατοκύριακο (18-19/03) τέσσερις καλαθοσφαιριστές και ένας προπονητής εκπροσώπησαν το καβαλιώτικο μπάσκετ στους τελικούς των πρωταθλημάτων ενώσεων για ηλικίες κάτω των 16 και κάτω των 15 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό Γυμναστήριο Μετς στην Αθήνα.

Η νοσηλευτική υπηρεσία και το γραφείο εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Καβάλας και τους διασώστες της, διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στις βασικές πρώτες βοήθειες και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). 

Η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έφτασε ως τα ημιτελικά στα διπλά της διοργάνωσης στην κατηγορία των juniors under 16.

Στην αναζήτηση εργατών γης ακόμα και από τη μακρινή Ινδία οδηγεί η τεράστια έλλειψη που εντοπίζεται στη χώρα μας για τις αγροτικές εργασίες.

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λουτρά των Ελευθερών επαναφέρει στη δημοσιότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης.

Την αντίθεσή του σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού εκφράζει το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.  

Μια έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

Έκθεση μαθητών γυμνασίων και λυκείων Καβάλας - δείτε που και μέχρι πότε θα λειτουργήσει

Φορητούς υπολογιστές και οθόνες δώρισε ο Σύλλογος για την αδελφοποίηση Καβάλας και Νυρεμβέργης «Φίλος».

Ανοικτό ενδεχόμενο να επισκεφθεί από κοινού με τον ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας αφήνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Αίτημα στο αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την επέκταση των δρομολογίων κατέθεσαν κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας του Αμυγδαλεώνα.

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Μαρτίου αντί για το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο πάρκο του Φαλήρου και την Καλαμίτσα λόγω της εθνικής επετείου.

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σε προγράμματα κατάρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Εκδρομή διοργανώνει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Λουκά Καβάλας.

Την Ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών ευχαριστεί ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Σελίδες