Θόδωρος Μουριάδης

Το Δημαρχιακό Μέγαρο Καβάλας επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2024 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη, το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου. 

Ευχές για το Πάσχα αντάλλαξαν το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του ΚΔΑΠ-Α.με.Α. του Δήμου Καβάλας, με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τη Μεγάλη Τρίτη (30/04).

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέροντας πως η δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης, είπε πως το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων δεν θα λειτουργήσει φέτος, για λόγους ασφαλείας, παρότι ο εργολάβος του έργου αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, διαβεβαίωσε ότι τα λασπόλουτρα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά από τις αρχές Ιουνίου. 

Συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν την Καβάλα, είχαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης - Καβάλας "ΦΙΛΟΣ", για τη δωρεά 37 υπολογιστών, 27 οθονών TFT, 27 φορητών υπολογιστών και 2 tablets. Θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τη στιχουργό και ποιήτρια, Σάννυ Μπαλτζή, διότι πρόσφερε δύο υποτροφίες για ένα πλήρες διδακτικό έτος στην Πολιτική Ακαδημία "Political Academy", σε νέους της Καβάλας.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον ΑΟ Καβάλα που το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου κατάφερε την άνοδό του στη Souper League 2 απέστειλε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Την Πέμπτη (28/03), ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Νότιας Κορέας, Jung Il Lee, με τους δύο άνδρες να συζητούν για την προσέλευση Νοτιοκορεατών τουριστών στην Καβάλα τη φετινή χρονιά, προκειμένου να δουν από κοντά τους Φιλίππους και τη διαδρομή του Αποστόλου Παύλου, αλλά και για την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών της χώρας.

Το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου, στο δημαρχείο Καβάλας, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουρ

Δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Μουριάδη άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εριφυλλίδης με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τον οποίο καταψήφισε.

Ανατροπή σημειώθηκε στα «προγνωστικά» για τις εκλογές στην Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, γνωστή ως «ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Ε.».

Μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου):

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ".

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/12), έγινε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. 

"Όσοι θυσιάστηκαν για να φύγει η επτάχρονη τυραννία, μάς άφησαν ρητή εντολή να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο την Ελευθερία και το Δημοκρατικό Πολίτευμα"

“Ευχαριστώ τους συνδημότες μου, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκ νέου δήμαρχο, και να μου δώσουν την ευκαιρία να διοικήσω τον Δήμο για την επόμενη πενταετία”. Να ολοκληρώσουμε τα έργα που προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Σε ηλικία 64 ετών, ο Θεόδωρος Μουριάδης κατάφερε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στη θέση του δημάρχου Καβάλας.

Η «μάχη» μεταξύ των Θεόδωρου Μουριάδη και Μάκη Παπαδόπουλου φτάνει στο τέλος με το αποτέλεσμα να ευνοεί τον κ. Μουριάδη.

Τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας...

«Η δεύτερη φορά που θα διοικήσω τα πράγματα θα είναι πιο δημοκρατικά στο δημοτικό συμβούλιο», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

Το πολιτικό τοπίο στην Καβάλα ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κατσιμίγας, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στον Τάσο Αποστολίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8.

Τη βεβαιότητα ότι θα επανεκλεγεί δήμαρχος Καβάλας τη δεύτερη Κυριακή εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο Θόδωρος Μουριάδης.

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά του απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος»...

Σελίδες