Θόδωρος Μουριάδης

Για βιασύνη «που κρύβει άλλα πράγματα» έκανε λόγο ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης σχολιάζοντας το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Καβάλας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Μέχρι αρχές καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις οδούς Κασσάνδρου και Αβέρωφ και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού από τον Περβανά μέχρι την οδό Βενιζέλου.

Ο Θεόδωρος Μουριάδης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη (14/03) θα ανακοινώσει πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

Ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, Άγγελος Βλάχος, επισκέφθηκε το δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο, με τους δύο άντρες να συμφωνούν πως υπάρχει ανάγκη στενότερης συνεργασίας του ΟΛΚ με το Δήμο Καβάλας.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Μανώλη Φραντζεσκάκη ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης αναφέρει τα εξής:

Σύσκεψη των δημάρχων της ΑΜΘ πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή την Παρασκευή (13/11), υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με συζήτηση για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Εταιρεία Real Estate της Αθήνας αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί επενδυτής για το παλιό νοσοκομείο στην Καβάλα.

Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε το πρωί της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

«Έχω προκληθεί πολλές φορές αδίκως…λέγοντάς με ανίκανο και ότι έχω φάει τα λεφτά του Δήμου», είπε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

"Να έρθουν κι οι σημερινοί Βούλγαροι..." είπε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης στέλνοντας σαφές μήνυμα στη γειτονική χώρα...

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου από την ραγδαία βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας προσπάθησε να λύσει την επόμενη ημέρα ο Δήμος.

Λύση για χώρους στάθμευσης αναζητά ο δήμος Καβάλας είπε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προεργασίες κι έχει κατατεθεί αίτημα χρηματοδότησης από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

«Εμείς ποτέ δεν του τάξαμε ότι θα του δώσουμε το γήπεδο» δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Δύο μπουτίκ με ρούχα για όσους έχουν ανάγκη, λειτουργούν στη δημοτική αγορά της Καβάλας, στα παλιά ψαράδικα.

«Η Καβάλα, τα τελευταία χρόνια, κλήθηκε και πάλι να παίξει τον ρόλο της προσφυγομάνας και μέσα από πρωτοβουλίες συλλογικοτήτων και την σημαντική αρωγή του Δήμου τα κατάφερε», δηλώνει ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης. 

Τρία χρόνια σχεδόν πέρασαν μετά τη νίκη του Θόδωρου Μουριάδη στις Δημοτικές εκλογές και τα μέλη της παράταξης το… γιόρτασαν.

Σε δύο εβδομάδες, ολοκληρώνονται οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να προσέλθει για έλεγχο επιτροπή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία θα δώσει την σχετική έγκριση λειτουργίας του αεροδρομίου. 

Η ιδιαιτερότητα των φετινών εκδηλώσεων έγκειται στο γεγονός ότι, πέραν των χαρακτηριστικών που θα αφορούν στην απελευθέρωση και στον πολιούχο Απόστολο Παύλο, θα είναι ενταγμένες και στο πλαίσιο μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Καθυστερήσεις στο έργο για το φυσικό αέριο στην οδό Κολοκοτρώνη αλλά και στο άλλο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Ανατολική είσοδο της πόλης, παρόλο που έχει πάρει "πράσινο φως" από την αρχαιολογία.   

Αλλάζει θέση το άγαλμα του Καπνεργάτη που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Καβάλας από την δεκαετία του '80.

Ο Θόδωρος Μουριάδης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του «Χαμόγελου» Κώστα Γιαννόπουλο τόνισε πως «αυτοί που βγάζουν τους νόμους θα πρέπει να μην βλέπουν “στεγνά” τα πράγματα, και να δίνουν σημασία στην αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά κι όχι αν οι τουαλέτες είναι λιγότερες από όσες ορίζει ο νόμος. 

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/5) το αεροπλάνο που μετέφερε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Το σχολείο θα παραδοθεί στον Δήμο, ώστε να επαναλειτουργήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. Στα μέσα Αυγούστου θα γίνει η τοποθέτηση των επίπλων διδασκαλίας και του λοιπού σχολικού εξοπλισμού.

Σελίδες