Θόδωρος Μουριάδης

"Όσοι θυσιάστηκαν για να φύγει η επτάχρονη τυραννία, μάς άφησαν ρητή εντολή να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο την Ελευθερία και το Δημοκρατικό Πολίτευμα"

“Ευχαριστώ τους συνδημότες μου, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκ νέου δήμαρχο, και να μου δώσουν την ευκαιρία να διοικήσω τον Δήμο για την επόμενη πενταετία”. Να ολοκληρώσουμε τα έργα που προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Σε ηλικία 64 ετών, ο Θεόδωρος Μουριάδης κατάφερε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στη θέση του δημάρχου Καβάλας.

Η «μάχη» μεταξύ των Θεόδωρου Μουριάδη και Μάκη Παπαδόπουλου φτάνει στο τέλος με το αποτέλεσμα να ευνοεί τον κ. Μουριάδη.

Τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Καβάλας...

«Η δεύτερη φορά που θα διοικήσω τα πράγματα θα είναι πιο δημοκρατικά στο δημοτικό συμβούλιο», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

Το πολιτικό τοπίο στην Καβάλα ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κατσιμίγας, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στον Τάσο Αποστολίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8.

Τη βεβαιότητα ότι θα επανεκλεγεί δήμαρχος Καβάλας τη δεύτερη Κυριακή εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο Θόδωρος Μουριάδης.

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά του απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος»...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Παρασκευή (15/09).

Σε 4 από τους 6 εναπομείναντες συνδυασμούς μεταπήδησαν συνολικά 16 μέλη της ομάδας Κλειτσιώτη, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την εκλογική κούρσα για το δήμο Καβάλας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/08), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε στο Ακόντισμα, άλλους 55 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Έντονες είναι οι πλέον οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Καβάλας για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης από την καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων.

51 ακόμα υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του «Σύγχρονου Δήμου» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο καφέ Προσκήνιο στο αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων ο Θόδωρος Μουριάδης.

Για βιασύνη «που κρύβει άλλα πράγματα» έκανε λόγο ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης σχολιάζοντας το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Καβάλας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Μέχρι αρχές καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις οδούς Κασσάνδρου και Αβέρωφ και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού από τον Περβανά μέχρι την οδό Βενιζέλου.

Ο Θεόδωρος Μουριάδης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη (14/03) θα ανακοινώσει πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

Ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, Άγγελος Βλάχος, επισκέφθηκε το δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο, με τους δύο άντρες να συμφωνούν πως υπάρχει ανάγκη στενότερης συνεργασίας του ΟΛΚ με το Δήμο Καβάλας.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Μανώλη Φραντζεσκάκη ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης αναφέρει τα εξής:

Σύσκεψη των δημάρχων της ΑΜΘ πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή την Παρασκευή (13/11), υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με συζήτηση για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Εταιρεία Real Estate της Αθήνας αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί επενδυτής για το παλιό νοσοκομείο στην Καβάλα.

Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε το πρωί της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

«Έχω προκληθεί πολλές φορές αδίκως…λέγοντάς με ανίκανο και ότι έχω φάει τα λεφτά του Δήμου», είπε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Σελίδες