Η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, παρουσιάζει "Μια Αγκαλιά Τραγούδια". Κλασικές επιτυχίες από το Διεθνές και το Ελληνικό ρεπερτόριο στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21:00. 

 

Η στιγμή έφτασε! Η διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου έρχεται στην Θράκη σε λίγες μέρες, για μια μοναδική συναυλία.

 

Ένα ταξίδι στο χρόνο και στο μουσικό σύμπαν με αναφορές σε ποικίλα μουσικά είδη, μοναδικά και αγαπημένα ακούσματα που ενώνουν τον κόσμο της ανατολής και της δύσης σε μια ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ερμηνευμένα μοναδικά από την αισθαντική και βελούδινη φωνή της Σόνιας Θεοδωρίδου.

 

Από τους Nino Rota, Ennio Moriccone, Jacques Brel, Loreena  McKennitt  έως τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και πολλούς άλλους δημοφιλείς και αγαπημένους συνθέτες.

 

Οι πρόβες συνεχίζονται εντατικά ! Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια του λυρικού τραγουδιού,  μαζί με σύνολο καταξιωμένων μουσικών και δύο εξαιρετικές τοπικές Χορωδίες, την Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας και την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, προετοιμάζονται για μια ξεχωριστή συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό.

 

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό μουσικό γεγονός, σε μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για τον εμβληματικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

 

Η Σόνια Θεοδωρίδου αποτελεί μαζί με την Μαρία Κάλλας και την Αγνή Μπάλτσα το τρίπτυχο των κορυφαίων Ελληνίδων λυρικών τραγουδιστριών. Ως σολίστ έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες και ρεσιτάλ τραγουδιού. 

 

Έχει  εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα παγκοσμίως, όπως στην Όπερα του Βερολίνου, στο Βασιλικό Θέατρο de la Monnaie στις Βρυξέλλες, στο Θέατρο Châtelet στο Παρίσι, στο Θέατρο Communale της Φλωρεντίας, στην Όπερα της Λιόν,  στην Όπερα του Μονπελιέ, στο Άμστερνταμ, στο Μιλάνο, στο Ρότερνταμ, στη Νέα Υόρκη, στην Όπερα της Βουδαπέστης, στη Βιέννη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο "Ηρώδη του  Αττικού", στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και στο αρχαίο Θέατρο Δελφών.

 

Έχει συνεργαστεί µε τους διασημότερους μαέστρους όπως Sir Georg Solti, Claudio Abbado, Rene Jacobs, Antonio Pappano, Zubin Mehta, Wolfgang Sawallisch κ.α, καθώς και µε τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου.  

 

INFO :  ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΚΑΒΑΛΑ

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00  (ώρα προσέλευσης 20.00)

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 16€  

 

Φοιτητικό/ Ανέργων : 13€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : www.ticketservices.gr

τηλεφωνικά στο 210 7234567 και σε όλα τα  PUBLIC

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :210 7298930

 

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού. Κατά την προσέλευση θα ληφθούν μέτρα για την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών, το ίδιο και κατά την αποχώρησή τους από το θέατρο. Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την παραμονή τους στο θέατρο.

 

(δελτίο Τύπου)