υποψήφιοι

Πάνω από 2.000 είναι οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών σε όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς και των τεσσάρων Δήμων.

Εκδόθηκαν από τα πρωτοδικεία Καβάλας και Ροδόπης οι επίσημες αποφάσεις ανακήρυξης των υποψηφίων που κατεβαίνουν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αντίστοιχα, στους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου καθώς και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Ουρανία (Ράνια) Διαμαντάρα υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη

Ακόμη μία υποψήφια ανακοίνωσε η παράταξη "ο Τόπος της Ζωής Μας" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλο.

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα ονόματα των 115 υποψηφίων της παράταξης «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου.

Νέο υποψήφιο με την παράταξη "Ο Τόπος της Ζωής μας" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος. 

Πέντε υποψηφίους με τον συνδυασμό ”Όραμα για το Μέλλον”, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Με τον συνδυασμό ”Όραμα για το Μέλλον” του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη, συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Φίλιππος Τσανακτσής.

Η Θωμαή Βασιλείου υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη.

Τους υποψηφίους της από τη δημοτική ενότητα Ελευθερών ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, στις 19:30, στο καφέ-μπαρ "Μυροβόλος Άνοιξις" θα γίνει παρουσίαση υποψηφίων του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Με δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, υποστηρίζει ότι η επιστολή που στάλθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φέρει το όνομα του Γεώργιου Δαλακούρα δεν είναι αληθής.

51 ακόμα υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του «Σύγχρονου Δήμου» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο καφέ Προσκήνιο στο αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων ο Θόδωρος Μουριάδης.

Σε 82 ανέρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Από αυτούς ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός...

Τους 100 υποψήφιους της παράταξής του για τις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ο Θεόδωρος Μουριάδης.

Τους 13 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης. 

Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στην Αθήνα.

Αρχίζουν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για πάνω από 100.000 υποψήφιους όλων των κατηγοριών, με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να εξετάζο

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για την ανακήρυξη των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες

Με προκήρυξη του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (υπ’ αριθμ. 03/2839/26-06-2019) γνωστοποιούνται οι συνδυασμοί κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού καθώς και οι βουλευτές Επικράτειας του κάθε κόμματος που συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 117/2019 απόφασης της Προέδρου Πρωτοδικών Ροδόπης αναφο

Το Πρωτοδικείο Καβάλας ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ τους ακόλουθους συνδυασμούς υποψήφιων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων στον ΔήμοςΚαβάλα

Το Πρωτοδικείο Καβάλας ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ τους ακόλουθους συνδυασμούς υποψήφιων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων στο Δήμο Θάσου της Περιφερειακής Ενότητας Θάσου:

Εκτός ψηφοδελτίου Χατζηεμμανουήλ στο Δήμο Θάσου βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο άτομα, τα οποία είχαν περιληφθεί στην ανακοίνωση του συνδυασμού με τα πρώτα 73 ονόματα. 

 

Σελίδες