υποψήφιοι

«Όλα πια θα κριθούν στις δυο τελευταίες ημέρες» είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά

Την πρόθεσή του να προωθήσει στο ευρωκοινοβούλιο τα θέματα που απασχολούν την ελληνική περιφέρεια εξέφρασε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να εκφράσει πληρέστερα το αίτημα για την κοινωνική δικαιοσύνη είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη με αφορμή την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νικόλας Φαραντούρης.

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου με το κόμμα Νίκη μίλησε στο KavalaNews.gr και τον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής προερχόμενος από τον Έβρο Ιωάννης Ιντζές.

Από το Δοξάτο της Δράμας υποψήφιος με την Ελληνική Λύση και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος υποψήφιος βουλευτής το 2019 και τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μιχάλης Κουρτίδης μίλησε στο KavalaNews.gr και τον Τάσο Αποστολίδη για τη μάχη των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο δημοσιογράφος στο επάγγελμα Άκης Σακισλόγλου.

Για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η Άννα Βερούλη.

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα η Έλενα Χορέβα με καταγωγή από την Καβάλα μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Ανήκει στη γενιά των 30ρηδων κι έγινε γνωστός στο ιντερνετικό κοινό από τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου που κάνει στο YouTube. Πλέον ιδρυτής κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας διεκδικεί μια θέση στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου με το κόμμα Συντηρητικοί.

Με θητεία στα βουλευτικά έδρανα από το 2015 μέχρι το 2023 ο Μάριος Κάτσης διεκδικεί μια έδρα στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου στις ευρωεκλογές της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Η συνέπεια των έργων και των λόγων σε αυτή τη χώρα δεν είναι πάντα δεδομένη και αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά» είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου

Με καταγωγή από την Κοζάνη, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα η Όλγα Μαρκογιαννάκη διεκδικεί μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Καρδιολόγος στο επάγγελμα με πολιτική δράση στο ΠΑΣΟΚ και προερχόμενος από την Κατερίνη ο Χρήστος Στεφόπουλος μιλά στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη για το πως αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Η 28η Φεβρουαρίου και το τυχαίο γεγονός να βρίσκεται μέσα στο μοιραίο τρένο των Τεμπών αποτέλεσε το ορόσημο για την Ευδοκία Τσαγκλή το οποίο άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

Πρώτη φορά στο στίβο της πολιτικής ο δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηνών ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Έτοιμη να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με την πολιτική, βρήκε η πρόταση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, την υποψήφια ευρωβουλευτή Μέλπω Λεκατσά.

Να πέσει έξω η πρόγνωση των δημοσκόπων για τα ποσοστά της αποχής στις ευρωεκλογές της Κυριακής ευχήθηκε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά Στέλιος Κούλογλου μιλά στο KavalaNews.gr

Για τους λόγους τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με το κόμμα Κίνημα 21 μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Κολυβάς με καταγωγή από την Καβάλα.

Την άποψη ότι ο τρόπος που γίνονται οι ευρωεκλογές εξέφρασε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

«Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και γι’ αυτό έχουμε τόσο υψηλά ποσοστά της αποχής στις εκλογές», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Καλλιόπη Ευαγγελίδου μιλώντας στο KavalaNews.gr

Τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τους υποψήφιους του ΚΚΕ μίλησε σε συνέντευξή της στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Ελένη Γερασιμίδου.

Ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κατερίνα Βουρεξάκη – Ταμπουλατζή.

«Η πλειονότητα των πολιτών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη δεν γνωρίζει τι κάνει το ευρωκοινοβούλιο γι’ αυτό και δεν ασχολούνται με αυτές τις εκλογές» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο KavalaNews.gr.

"Το μεγάλο ζητούμενο είναι η συμμετοχή του κόσμου στις ευρωεκλογές." είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Για την υποψηφιότητα του με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησε στο KavalaNews.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Πιπεργιάς.

Πομάκος στην καταγωγή, από το Σέλερο της Ξάνθης ο Φαρή Καρά Χασάν μιλά στο KavalaNews,gr για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου με τον συνασπισμό κομμάτων  ΚΕΚΑ – ΑΚΕΛ – ΜΑΖΙ για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Πάνω από 2.000 είναι οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών σε όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς και των τεσσάρων Δήμων.

Εκδόθηκαν από τα πρωτοδικεία Καβάλας και Ροδόπης οι επίσημες αποφάσεις ανακήρυξης των υποψηφίων που κατεβαίνουν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αντίστοιχα, στους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου καθώς και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σελίδες