«Η συνέπεια των έργων και των λόγων σε αυτή τη χώρα δεν είναι πάντα δεδομένη και αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά»

 

είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου αναφερόμενη στα παράπονα που εισπράττει από τον κόσμο στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

 

Σε ερώτηση εάν περιμένει μεγάλα ποσοστά αποχής στις εκλογές, είπε πως η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές καθορίζεται από την αξιοπιστία των κομμάτων.

 

«Καλό είναι να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Να βλέπουμε τα καλά και να τα λέμε αυτό θα ήθελα».

 

Για την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων είπε ότι είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνει αυτό, με τις μνήμες από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ακόμα νωπές.

 

«Αυτά που λένε τα ακροδεξιά κόμματα είναι εύκολα λόγια σε ένα αγανακτισμένο κοινό που θέλει να πιστέψει κάπου. Δεν είναι επανάσταση να μην πηγαίνει κάποιος να ψηφίσει επειδή δεν τον εκφράζει κανείς. Τότε αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα να μπουν στα κοινοβούλια αυτές οι ακροδεξιές φωνές.

 

Ο απλός πολίτης δυσκολεύεται να κατανοήσει την Ευρώπη. Δεν μπορείς όμως να τα αφήσεις όλα να γίνονται ερήμην σου όταν οι αποφάσεις που περνούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι αποφάσεις που έρχονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»,

 

είπε.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη