νέα δημοκρατία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε από τη Θάσο πως ο στόχος του είναι το 4-0, δηλαδή να βγάλει η Νέα Δημοκρατία και τέταρτο βουλευτή από την Καβάλα, ενώ αναφέρθηκε στο νησί της Θάσου και ευχαρίστησε για τη στήριξη που έδωσε στη Νέα Δημοκρατία στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει την Τετάρτη (07/06) σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα.

To “Μανιφέστο” και ο Νίκος Χιδίρογλου έκαναν ένα αφιέρωμα στο Νίκο Παναγιωτόπουλο για το ρεκόρ ψήφων που είχε, για τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και όχι μόνο.

Επιστρέφει από αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου στις περιοδείες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το αρνητικό τεστ κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη.

 

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους μαθητές ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναφέροντας χαρακτηριστικά “o αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές. Δεν εφησυχάζουμε. Δεν είναι ώρα για διακοπές.”

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών, αναφέροντας χαρακτηριστικά “σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν ξανά βουλευτή τους.”

Η Ειρήνη Βρανά σε ανάρτηση της μετά την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αναφέρει χαρακτηριστικά “Θα είμαστε όλοι παρόντες με το ίδιο πάθος και την ίδια ευπρεπή παρουσία να αναλύσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ για την επόμενη μέρα”.

Η Αγγελική Δεληκάρη εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αναφέροντας χαρακτηριστικά “ευχαριστώ εκ βάθους ψυχής όλους τους συμπατριώτες μου του Νομού Καβάλας, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σ’ αυτήν την πρώτη μου κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές και αγωνίστηκαν σθεναρά στο πλευρό μου”.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αναφέροντας χαρακτηριστικά “ευχαριστώ προσωπικά όλους τους πολίτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και όσους στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν σε μένα, σε αυτή τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (21/05) αναφέροντας χαρακτηριστικά “δέχτηκα πολλά χτυπήματα, αλλά δεν τους έκανα το χατήρι. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου! Να χαμογελάμε, όπως μας πρέπει.”

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί οδηγίες για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Προεκλογική ομιλία έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πασχαλίδης, το βράδυ της Παρασκευής (19/05), στο “Aparto Bistro Cafe - Bar”.

Την Πέμπτη (18/05), η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, συναντήθηκε με τον Αντιπρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα, Δημήτρη Μπαντέκα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Πασχαλίδης, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα πεπραγμένα του για το νησί της Θάσου και για τον τουρισμό.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παναγιωτόπουλος, το πρωί της Παρασκευής (19/05).

Την Πέμπτη (18/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Παγγαίου.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/05) ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραχώρησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο “Lucy”.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Πασχαλίδης, το πρωί της Πέμπτης (18/05).

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου το πρωί της Πέμπτης (18/05).

Το βράδυ της Δευτέρας (15/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, έδωσε την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο “Marine”.

Στον KavalaNews 102,8 και στους Τάσο Αποστολίδη και Γιώργο Καρανίκα μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, το πρωί της Δευτέρας (15/05).

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στη Χρυσούπολη την Κυριακή (15/05).

«Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου είναι όνειδος», λέει ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων.

Σελίδες