Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να εκφράσει πληρέστερα το αίτημα για την κοινωνική δικαιοσύνη είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη με αφορμή την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νικόλας Φαραντούρης.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε έχει ως σύνθημά του την συλλογική ευημερία και όχι την ατομική του καθενός. Επίσης είπε, είναι το κόμμα που μπορεί να εκπροσωπήσει τη δημοκρατία ως μπροστάρης με συμπερίληψη, με αγκαλιά όχι με ηγεμονικές και αλαζονικές διαθέσεις.

 

«Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω διεκδικητικά και με όραμα και με αυτοπεποίθηση. Είμαι 25 χρόνια στο ευρωπαϊκό δίκαιο καθηγητής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Κατεβαίνω στον στίβο με σταυρό για να εκπροσωπήσω τον κόσμο, τον Καβαλιώτη, τον βορειοελλαδίτη, όλους τους Έλληνες στο κέντρο λήψης των αποφάσεων»

 

είπε.

 

Είπε ότι από την προεκλογική εκστρατεία που έκανε σε όλη τη χώρα έγινε σοφότερος ερχόμενος κοντύτερα στα προβλήματα και τις ανησυχίες του κόσμου.

 

«Το βασικό που αποκόμισα είναι η ενημέρωση.

 

Εμβάθυνα σε θέματα της περιφέρειας που δεν γνώριζα ή σε άλλα που δεν ήξερα ενημερώθηκα παραπάνω. Γνώρισα αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς φορείς και απλό κόσμο»

 

τόνισε ο κ. Φαραντούρης.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη