γυμνάσιο

Να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο την Παρασκευή (12/2) και μέχρι νεοτέρας, συστήνουν με ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λιμεναρίων Θάσου. 

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε μαθητές του Γυμνασίου Πρίνου στη Θάσο και νέα κρούσματα σε μαθητές του δημοτικού σχολείου Πρίνου. Σε τεστ που έγιναν στο Κέντρο Υγείας το πρωί της Τετάρτης (10/2) εντοπίστηκαν επτά άτομα θετικά στον κορωνοϊό. 

 

Η τηλεκπαίδευση επιστρέφει στη ζωή των μαθητών γυμνασίων και Λυκείων την Δευτέρα 9/11 και ενημερώνει τόσο τα παιδιά όσο και τους μαθητές για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.

“After School Clubs to Increase Motivation and Prevent Dropout” είναι ο τίτλος του προγράμματος Erasmus που ταξίδεψε το Γυμνάσιο της Κεραμωτής στα Άδανα και την Καππαδοκία. 

 

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου στον Λιμένα από τις σειρήνες των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Την εβδομάδα 13-5-2019 με 17-5-2019, δύο καθηγήτριες  και δύο μαθήτριες από το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας ταξίδεψαν στο Hollfeld της Γερμανίας, όπου συμμετείχαν σε Δραστηριότητες Μάθησης και Διδασκαλίας στο σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης.

Συνεργασίας «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας» (Black Sea Basin) της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο Γυμνάσιο Κεραμωτής, η παρουσίαση του προγράμματος MONITOX, με τίτλο:

Περίπτωση fake news -και μάλιστα καραμπινάτη- αποδείχθηκε τελικά η ανάρτηση που έκανε την περασμένη εβδομάδα, το μέλος ΝΟΔΕ Καβάλας τής ΝΔ Μανώλης Φραντζεσκάκης, σχετικά με

Σοβαρά κτιριακά προβλήματα παρουσιάσει το σχολείο που στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Κρηνίδων σύμφωνα με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Ο σύλλογος προκειμένου να ενημερώσει για το πρόβλημα καλεί τους γονείς σε συνάντηση

Η θεατρική ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας παρουσιάζει από τις 18 Απριλίου έως τις  21 Απριλίου στις 19:30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας τη μουσικοχορευτική παράσταση "Η Μελωδία της Ευτυχίας"...