γράφει ο

Βύρων Δημητριάδης

 

“...Ορκίζομαι σήμερα εδώ από την Ιερουσαλήμ σε αυτή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος... θα νικήσουμε τους γενοκτόνους εχθρούς μας. Το “Ποτέ Ξανά” είναι τώρα...”!!!

 

Ετούτη η εθνορατσιστική αντίληψη της φυλής των Εβραίων ως βιολογικού οργανισμού με τη δική του ιδιαίτερη συνοχή και ακεραιότητα επέτρεψε να νομιμοποιηθεί η σιωνιστική (νεο)ναζιστική πολιτική και βία των εποικιστών στο όνομα της βιολογικής αναγκαιότητας κατάκτησης του “ζωτικού χώρου” (Lebensraum).

 

Ο Νετανιάχου και η κυβέρνησή του, όλες οι Εβραϊκές κυβερνήσεις με την εγκατάστασή τους στα Παλαιστινιακά εδάφη το 1947 και την ανακήρυξη του κράτους του Βιβλικού Ισραήλ (Eretz Israel) και της σιωνιστικής συνταγματοποίησης της Βίβλου, εφαρμόζουν δύο τακτικές: εργαλοποίησαν τη “γενοκτονία” και τον “αντισημιτισμό”, ενταγμένες στη ναζιστική στρατηγική της κατάκτησης του “ζωτικού χώρου”.

 

Η εργαλειοποίηση της γενοκτονίας των Εβραίων από το 3ο Ράιχ προς δικαιολόγηση-συγκάλυψη των εγκλημάτων που διαπράττουν οι διαδοχικές κυβερνήσεις του Ισραηλινού κράτους κατά των Παλαιστινίων, με αποκορύφωμα την εξόντωση του άμαχου Παλαιστινιακού πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας, έχει πάρει αποτρόπαιες διαστάσεις -γράφει ο Καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας στις Βρυξέλλες Γιάννος Θανασέκος (“ΕφΣυν” 10/5).

 

Διαστάσεις που πλήττουν ακαριαία αυτόν καθ' αυτόν τον οικουμενικό χαρακτήρα όλων των κεκτημένων του μεταπολεμικού Διεθνούς Δικαίου: Χάρτης του Λονδίνου (1945, άρθρο 6, γ) για τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, Διεθνής Σύμβαση για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος της γενοκτονίας (1948), Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα πολέμου (2002, άρθρο 8).

 

Αυτές οι δεσμευτικές θεσπίσεις -νομικά οριοθετημένες- συνιστούσαν το ταυτοτικό κεκτημένο της μεταπολεμικής μιας συλλογικής συνείδησης ως ανθρώπινης οικουμενικότητας.

 

Οι δυτικές κυβερνήσεις που νομιμοποιούν και συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων με δηλώσεις όπως π.χ αυτή του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη(!) : “...θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και να ελπίζουμε ό, τι και να συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος...”!!! -σα να του ζητά δηλαδή να παραμείνει στη γενοκτονία ώστε να μη γίνει Ολοκαύτωμα. Βέβαια και ο ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης μίλησε για Ισραηλινής “ασύμμετρης άμυνας”!!!

 

Πλήττουν ανεπανόρθωτα τούτο ακριβώς το ταυτοτικό συνειδησιακό μας κεκτημένο ως ανθρώπων και ως πολιτών.

 

“...Καμιά πίεση δεν θα σταματήσει το Ισραήλ από το να αμυνθεί... 80 χρόνια πριν, στο Ολοκαύτωμα, ο Εβραϊκός λαός ήταν εντελώς ανυπεράσπιστος απέναντι σε εκείνους που επεδίωκαν την καταστροφή μας”.

 

Γιατί, αλήθεια, αναφέρεται “σε εκείνους” και όχι στους Γερμανούς ναζί ο Νετανιάχου;

 

Διότι, ως γνωστόν, έχει υποστηρίξει δημόσια και κατ' επανάληψη ότι: “...Ο Χίτλερ, εκείνη την περίοδο, δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους αλλά να τους εκδιώξει. Τότε ο Χατζ Αμίν Αλ Χουσεϊνί πήγε να τον δει και του είπε: “Αν τους απελάσετε, θα έρθουν όλοι εδώ”, στην Παλαιστίνη. “Και τι να κάνω”, ρώτησε ο Χίτλερ. Ο Μουφτής του είπε: “Κάψτε τους”...”.

 

“...Ορκίζομαι σήμερα -συνεχίζει ο Νετανιάχου- εδώ από την Ιερουσαλήμ σε αυτή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος... θα νικήσουμε τους γενοκτόνους εχθρούς μας. Το “Ποτέ Ξανά” είναι τώρα...”!!!

 

Η παραπάνω διευκρίνιση μας βοηθά στο να κατανοήσουμε τον Νετανιάχου στο ποιους ακριβώς ονομάζει “γενοκτόνους εχθρούς μας”: τον άμαχο Παλαιστινιακό λαό, τα γυναικόπαιδα και τους νοσηλευόμενους που φυτεύει -ακόμη και ζωντανούς- μέσα σε μαζικούς τάφους δίπλα σε κατεστραμμένα νοσοκομεία.

 

Το “Ποτέ Ξανά” που “είναι τώρα” δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα εκβιαστικό σχήμα.

 

Απαντώντας στις δήθεν απειλές των ΗΠΑ να σταματήσουν τις προμήθειες όπλων στο Ισραήλ και συγκεκριμένα να μην το προμηθεύσουν με “πυραύλους ακριβείας”, η Εβραία βουλευτής της Κνεσέτ Ταλι Γκότλιβ (μέλος του κόμματος του Νετανιάχου) δήλωσε κυνικά:

 

“...Οι ΗΠΑ απειλούν να μην μας δώσουν πυραύλους ακριβείας. Λοιπόν, έχω νέα για τις ΗΠΑ. Έχουμε πυραύλους ανακρίβειας κι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Οπότε, αντί, ίσως, να χρησιμοποιήσουμε έναν πύραυλο ακριβείας για να καταστρέψουμε έναν συγκεκριμένο χώρο ή ένα συγκεκριμένο κτήριο, θα χρησιμοποιήσουμε τους ανακριβείς πυραύλους μας και απλά θα ισοπεδώσουμε δέκα κτήρια στη Γάζα. Δέκα κτήρια. Αυτό θα κάνουμε...”!!!

 

Οι σιωνιστές (νεο)ναζί Εβραίοι εκβιάζουν γιατί στηρίζονται στη συμπαράσταση και τη νομιμοποίηση που τους παρέχουν όλοι οι ηγέτες του Δυτικού Κόσμου που βρίσκονται στη “σωστή πλευρά της Ιστορίας” και της “Οικονομίας της Αγοράς” που τους μετατρέπει σε κυβερνήσεις Οικονομικών δολοφόνων που εφαρμόζουν τις θανατοπολιτικές της.

 

Σε αυτό το πλαίσιο της Διεθνούς των (νεο)ναζιστών το “Eretz Israel” έχει ξεκινήσει τη γενοκτονία στη βάση της βιβλικής εντολής που δίνει ο θεός στον Σαούλ να αφανίσει ολοκληρωτικά τους Αμαληκίτες.

 

Ο δημοσιογράφος-ερευνητής ο Άρης Χατζηστεφάνου στο Infowar (“ΕφΣυν” 11/5) μας θυμίζει ότι ανάμεσα στις κατηγορίες που κατέθεσε η νομική ομάδα της Νότιας Αφρικής, όταν οδήγησε το Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο, ήταν ότι ο Νετανιάχου έδωσε εμμέσως το μήνυμα στους Ισραηλινούς στρατιώτες να προχωρήσουν σε γενοκτονία όταν δήλωσε ότι “...δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε τι μας έκαναν οι Αμαληκίτες...”.

 

Έκτοτε το σύνθημα “αφανίστε τη σπορά του Αμαλίκ” ακούγεται συχνά από δυνάμεις του ισραηλινού στρατού πριν ξεκινήσουν τις επιθέσεις τους στη Γάζα.

 

Η σιωνιστική κουλτούρα, όπως ακριβώς και η ναζιστική κουλτούρα είναι κουλτούρες φυλετικού πολέμου.

 

Ο πόλεμος εξόντωσης που διεξάγουν οι σιωνιστές Εβραίοι, όπως και ο πόλεμος εξόντωσης που διεξήγαγαν οι ναζί Γερμανοί ο οποίος έθετε τέλος στα “6.000 χρόνια φυλετικού πολέμου” όπως διακηρύσσουν τα φυλλάδια ιδεολογικής διαφώτισης των Ες-Ες, είναι ένας εσχατολογικός πόλεμος.

 

“... “Ο Εβραίος -υποστηρίζει ο Άϊχμαν το 1957 στο Μπουένος Άϊρες- μας κήρυξε τον πόλεμο. Ήταν ολοκληρωτικός ο πόλεμος που μας κήρυξε...Όποιος εχθρός κηρύσσει πόλεμο σ' εμένα, στον λαό μου, πρέπει να εξοντώνεται... Έτσι μπόρεσε η Γερμανία να γίνει μεγάλη”.

 

Είναι σαν να διαβάζουμε τα εγχειρίδια ιδεολογικής διαφώτισης των Ες-Ες -γράφει ο Ιστορικός Γιοάν Σαπουτό στο βιβλίο του “Η πολιτιστική Επανάσταση του Ναζισμού” 2017- : από την αυγή του χρόνου, η Γερμανία διεξάγει πόλεμο ενάντια σε έναν φυλετικό εχθρό που δεν έχει αλλάξει από τη γερμανική προϊστορία μέχρι τον Χίτλερ.

 

Καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή την απειλή για τη ζωή της φυλής, διότι πλέον, όπως αποδεικνύει ο Μεγάλος Πόλεμος, οι Εβραίοι έχουν εξαπολύσει έναν “ολοκληρωτικό πόλεμο”, έναν πόλεμο εξόντωσης κατά του γερμανικού λαού.

 

Απόδειξη, λέει ο Άϊχμαν, οι βομβαρδισμοί αθώων αμάχων που διεξάγουν στις γερμανικές πόλεις οι Σύμμαχοι υπό την καθοδήγηση των Εβραίων:

 

“Έπειτα από αυτούς τους βομβαρδισμούς στο Βερολίνο, σκέφτηκα: “Είχε δίκιο ο Φύρερ που ήθελε να τα σκοτώσει όλα αυτά τα σκυλιά”. Αν είχατε δει αυτή τη φρίκη! Δολοφονούν το ίδιο μας το αίμα, τα ίδια μας τα παιδιά, εμένα τον ίδιο”.

 

Αυτά που λεει ελεύθερος στο Μπουένος Άϊρες το 1957 είναι πιο αξιόπιστα από εκείνα που ισχυρίζεται φυλακισμένος στην Ιερουσαλήμ το 1961.

 

Ο “επιμελής γραφειοκράτης” είναι ο “φανατικός μαχητής για την ελευθερία του αίματος (του) και της φυλής (του)...”.

 

Εάν αλλάξεις τα ονόματα των φυλών δεν θα υπάρξουν ουσιώδεις διαφορές.