Την Παρασκευή (27/01) ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, βράβευσε τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

 

Ανακοίνωση Δήμου Καβάλας:

 

“Ο προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, βράβευσε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, για την προσφορά στον Σύλλογο.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

 

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: "Ο κ. Παλτόγλου παρουσιάζει κάθε χρόνο σημαντικό έργο είτε ως επικεφαλής του Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, είτε με την ιδιότητα του προπονητή της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. Ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί στο πλευρό του με όσες δυνάμεις διαθέτει για να συνεχίσει την προσπάθεια του".

 

ΧΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ: "Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την καταλυτική τους βοήθεια στο σύλλογο μας. Μας πρόσφεραν ουσιαστική στήριξη για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και συναντήσεων τόσο σε επίπεδο Δήμου, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ως μικρό δείγμα της τεράστιας ευγνωμοσύνης μας, τους απονέμουμε αυτό το βραβείο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς ως σύλλογος ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας και ως πολίτες αυτού του Δήμου.”