ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Τον μαθητή Νικόλα Παπαδόπουλο συγχαίρει το 2ο γυμνάσιο Καβάλας για τη διάκρισή του στους αγώνες Ταεκβοντό στην Αλεξανδρούπολη. 

6 μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Τάεκβοντο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Τέσσερις αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Τάεκβοντο Καβάλας θα συμμετάσχουν στο Κλιμάκιο της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος.

Το 10ο Διεθνές Προπονητικό Καμπ Taekwondo “Top Snow Camp, διεξήχθη από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, με τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας να συμμετέχει στην διοργάνωση.

Ασκήσεις επίδειξης των αθλημάτων της Ξιφασκίας και του Ταεκβοντό πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας, στο πλαίσιο της εβδομάδας "WEEK SPORTS". 

Τρίτη Πανελληνιονίκης η Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων.

“Το όνειρο μου και η ζωή μου είναι το ταεκβοντό, η ξιφασκία ήταν ένα άθλημα που ήθελα από μικρός να το δω, μου άρεσε η διαδικασία με το σπαθί και τη στολή. Είναι πολύ κοντά στο ταεκβοντό, γιατί έχει την αντίληψη, έχει την έκρηξη, έχει κάτι το συναρπαστικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο” στο KavalaNews 102,8.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 29 και 30 Ιουνίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, και είχε πολύ καλή παρουσία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας, θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, τίμησε τους αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, οι οποίοι διακρίθηκαν στη Γιορτή Αθλητισμού του 2022. Επιπλέον, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απένειμε ένα ξεχωριστό βραβείο στον προπονητή Χάρη Παλτόγλου, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του ως προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο Ταεκβοντό.

Η Σοφία Λαζάρου και ο Θεόδωρος Ιακωβίδης κατέκτησαν δύο μετάλλια για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 13ο Hereya Open Sofia.

Ο κ. Παλτόγλου θα είναι ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και θα συνοδεύσει  91 αθλητές.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε μέρος στο Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής “Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης’”, που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στις 3 και 4 Ιουνίου 2023, και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη. Ο σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές, κατακτώντας 7 χρυσά μετάλλια.

Την Κυριακή (14/05) διεξήχθη το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δημόγλου” στην Καλαμίτσα με πολλές συμμετοχές.

Το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024, διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας είχε σημαντικές διακρίσεις και κατέκτησε 10 μετάλλια.

Την Πέμπτη (23/03) ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας φιλοξένησε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με θεματολογίες σχετικές με την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε συνδυασμό με τον αθλητισμό και με την κοινωνική και εκπαιδευτική αξία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας κατέκτησε 10 μετάλλια.

Την Παρασκευή (27/01) ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, βράβευσε τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου θα είναι για μία ακόμη χρονιά ένας εκ των προπονητών της ΕΤΑΒΕ.

Μία εξαιρετική χρονιά είχε ο Αθλητικός σύλλογος Τάε κβο ντο Καβάλας, με πολλές επιτυχίες, σε μικρές και μεγάλες ηλικίες, ανεβάζοντας τον πήχη για το 2023 ακόμα ψηλότερα.

Ακόμα ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που η συμμετοχή ξεπέρασε τους 960 αθλητές από 101 σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας.

Με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος θα ταξιδέψουν στο Nis της Σερβίας οι αθλητές του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Ευμορφοπούλου Αθανασία και Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της ΕΤΑΒΕ με συμμετοχή περισσότερων από 900 αθλητές από 100 αθλητικά σωματεία.

Συνολικά 12 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο Διασυλλογικό προκριμα

Την  Παρασκευή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο Καβάλας η απονομή έγχρωμων ζωνών του Aθλητικού Συλλόγου

Σελίδες