Την πρόθεση του να παραιτηθεί από διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Καβάλας (δες ΕΔΩ), εκφράζει ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

 

Αν και η θητεία του ολοκληρώνεται τέλος του έτους, ο κ. Κλειτσιώτης λέει στον KavalaNews 102.8 ότι θα μιλήσει με τον υπουργό Υγείας ώστε να αποχωρήσει νωρίτερα.

 

Συζητήσεις με «γαλάζιους» που ενδιαφέρονται για τον Δήμο

 

Από την παράταξη της ΝΔ έχουν το ενδιαφέρον τους για τον δημαρχιακό θώκο έχουν εκφράσει και οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Ιωσηφίδου και Σωτήρης Παπαδόπουλος.

 

Ο κ. Κλειτσιώτης είπε ότι έκανε συζητήσεις με στελέχη της ΝΔ, ενώ είχε συναντήσεις και με την Αναστασία Ιωσηφίδου και με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο.

 

Αυτό που απέκλεισε είναι το ενδεχόμενο να προσχωρήσει ο ίδιος σε άλλο συνδυασμό.

 

«Η κομματική ταυτότητα στο περιθώριο»

 

«Γνωρίζουν όλοι την κομματική μου ταυτότητα. Όταν όμως διεκδικείς τον δημαρχιακό θώκο την βάζεις στο περιθώριο. Η στήριξη από το κόμμα μου είναι κυρίαρχο αλλά δεν είναι μόνο αυτό», σημείωσε ο κ. Κλειτσιώτης.  

 

Εξηγεί ότι θα ήθελε επίσημη στήριξη από τη ΝΔ, ενώ έκανε γνωστό πως θα βάλει στο συνδυασμό άτομα και από άλλα κόμματα.

 

Επίσης ήρθε σε επαφή με άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο: «θα αποτελείται από νέους αλλά και άτομα που έχουν ασκήσει διοίκηση κατά το παρελθόν».

 

Για την υποψηφιότητα του είπε ότι: «Πιστεύω ότι είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω και να ανταποκριθώ».

 

Αν βιάστηκε να την ανακοίνωση της υποψηφιότητας σχολίασε πως: «όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Θεώρησα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή».

 

 Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: