δημοτικές εκλογές

Τις διεργασίες που γίνονται στο χώρο της τοπικής ΝΔ για την πιθανότητα συνεργασίας των τριών υποψηφίων που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο κλήθηκε να σχολιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Τη συνάντηση των τριών υποψηφίων δημάρχων προερχόμενων από τη ΝΔ και την πιθανότητα να ενώσουν δυνάμεις για τις δημοτικές εκλογές του 2023 σχολίασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης.

Για τις διεργασίες που γίνονται και τα πιθανά σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο τ

Δήλωσε θετικός στη συνεργασία, αρνητικός ωστόσο στην προοπτική της δημοσκόπησης για να διερευνηθεί η δημοτικότητα των προσώπων.

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Καβάλας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Συνεχίζει την πορεία της στην αυτοδιοίκηση η Συμπαράταξη Πολιτών και δεν διαλύεται όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση του Άρη Βέρρου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και να αποχωρήσει από τον συνδυασμό.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο Ντίνος Κλειτσιώτης. 

 

Με το σύνθημα «η νέα γενιά μπροστά για τον τόπο μας» ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσίασε τα ονόματα των νέων που θα στελεχώσουν όπως όλα δείχνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα αρχίσει η επόμενη θητεία των Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών και θα ολοκληρωθεί την 31η Δεκεμβρίου 2028.