Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην παράταξη Εριφυλλίδη, οι δηλώσεις της σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών, απαντά μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Σύμφωνα με την παράταξη Εριφυλλίδη η κ. Ελευθεριάδου λέγοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στον Δήμο Καβάλας στηρίζει την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. 

 

Όπως λέει η πρώην βουλευτής 

«Δεν εκφράστηκα υπέρ κανενός υποψηφίου αυτό που είπα είναι ότι Δήμος και Περιφέρεια χρειάζονται αλλαγή διότι ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Χρήστος Μέτιος έχουν αποτύχει.  Όποιος και να πήγαινε στον 2ο γύρο εγώ είπα ότι θα τον στήριζα. 

 

Είναι οξύμωρο αυτοί που κατέβηκαν υποψήφιοι απέναντι στον κ. Μουριάδη να ζητούν τώρα να στηριχθεί ο κ. νυν δήμαρχος για να μη βγει ο Μάκης Παπαδόπουλος. 

 

Πιστεύω ότι ο κ. Μουριάδης έχει αποτύχει και πρέπει ο Δήμος αλλάξει χέρια, αυτή είναι η άποψή μου.  Τυγχάνει δεύτερος να είναι ο Παπαδόπουλος», 

είπε.  

 

 

Ρωτήθηκε και για την ανάρτηση του Γιάννη Εριφυλλίδη στην οποία της γίνεται ευθεία επίθεση σχετικά με την πολιτική της διαδρομή η κ. Ελευθεριάδου τόνισε πως: 

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Παιδιάστικη η ανάρτηση δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό του επιπέδου του κ. Εριφυλλίδη.  Το γνώριζε εξ αρχής ότι εφόσον υπάρξει δεύτερη Κυριακή θα είμαι με όποιον περάσει στο δεύτερο γύρο. 

 

Είναι παιδιάστικη η συμπεριφορά του και με απογοητεύει. Αναρτήσεις τέτοιου είδους χωρίς λόγο δείχνουν το ποιόν και του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Κρίθηκε πολιτικά,  τώρα θα κριθεί και σε προσωπικό επίπεδο με αυτά που γράφει. 

 

Ποιος είναι πιο ειλικρινής αυτός που συνεχίζει να στηρίζει ότι ο δήμος πρέπει να αλλάξει δρόμο ή εκείνοι που επειδή δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο άλλαξαν στάση;»

 

 

Ίδια στάση κρατά και για την περιφέρεια ΑΜΘ λέγοντας πως:

«Για τους ίδιους λόγους πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια. Ο κ. Μέτιος δεν έχει κάνει κανένα απολύτως έργο. Είμαστε πρώτοι στην ανεργία και τελευταίοι στην απορρόφηση των έργων ΕΣΠΑ. 

 

Ο κ. Τοψίδης έχει άτομα του προοδευτικού χώρου στο ψηφοδέλτιό του. Θα πρέπει να κριθεί και να δούμε τι θα κάνει. Τον κ. Μέτιο τον έχουμε δει. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τον κ. Τοψίδη. Άποψή μου είναι ότι ο κόσμος έπρεπε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Στέργιου Ηλιόπουλου η οποία είχε προτάσεις και όραμα για την περιφέρεια».

 

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ