Τάνια Ελευθεριάδου

"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα οι επιλογές που δίνει η διοίκηση της τράπεζας στους εργαζόμενους" αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου για την απόφαση της Eurobank να κλείσει το υποκατάστημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα. 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου με θέμα τα προβλήματα που εντοπίζονται στο νομ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα τα προβλήματα που εντοπίζονται στο νομό Καβάλας, κατέθεσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου 

«Μία ακόμα ντροπιαστική τροπολογία κατέθεσε ο Υπουργός των εργοδοτών, Κωστής Χατζηδάκης αυτή τη φορά με την πρόβλεψη για χαράτσι στο 50% στις αποδοχές των γονέων με άρρωστα από κορ

Τα διαρκώς διογκούμενα και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, εξέθεσαν στη βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεσμικών εκπροσώπων της Καβάλας.

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε, ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στο θέμα των απολύσεων 24 εργαζόμενων από τα πετρέλαια της Καβάλας αναφέρθηκε στη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή ως εισηγήτρια νομοσχεδίου για την αποφυγή φοροδιαφυγής η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. 

«Η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεπερνά τα όρια της

Για αθλιότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κάνει λόγο με ανάρτηση της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας, χηρείας και γήρατος. 

Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έθεσε με αναφορά της στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. 

Ότι κόπηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δηλώσεις της στην κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας επισημαίνει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

Τη σύσταση αυτόνομης μονάδας χημειοθεραπείας προβλέπει η τροποποίηση-συμπλήρωση του οργανισμού στο νοσοκομείο Δράμας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Κώστας Μπλούχος, μετά την τροποποίηση, διαμορφώνονται Διατομεακά Τμήματα με δυναμικότητα οκτώ κλινών ως εξής:

Σε Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου, ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση διενέργειας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε στις 16-12-2021, εντός των χερσαίων εγκαταστάσεων της ENERGEAN OIL & GAS SA στην περιοχή της Ν. Καρβάλης Καβάλας. 

Στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σχετικά για την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2022, τοποθετήθηκε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου

«Ο κ. Ανδρουλάκης δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στίγμα. Δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει προσδιορίσει στρατηγική ή ιδεολογική τοποθέτηση.

Χωρίς ξεκάθαρες απαντήσεις και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας προσπάθησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, να τοποθετηθεί επί της επίκαιρης ερώτησής μου, σχετικά με τη δανειοδότηση της Energean Oil & Gas με εγγύηση ελληνικού δημοσίου.

Να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των στεγαστικών δανείων των Ελλήνων Τσιγγάνων, ζητούν με ερώτησή τους προς το Υπουργείο Οικονομικών 34 βουλεύτριες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., έπειτα από πρωτοβουλία της βουλεύτριας Καβάλας, Τάνιας Ελευθεριάδου. 

Διαμαρτυρία ενάντια στις 120 διαθεσιμότητες των υγειονομικών του Νοσοκομείου Καβάλας με αφορμή τα μέτρα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζόμενων στις δομές υγείας πραγματοποίησαν στο λιμάνι της Καβάλας το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου. 

"Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν πέρασε", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να μην άρει τη βουλευτική της ασυλία μετά την καταγγελία δημοσιογράφου στην εισαγγελία ότι χρησιμοποιεί τη βουλευτική της ιδιότητα για να ασκήσει έλεγχο στα Λιπάσματα της Καβάλας 

Την άρση της ασυλίας της βουλευτού Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνιας Ελευθεριάδου συζητά αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά από καταγγελία δημοσιογράφου στην εισαγγελία ότι χρησιμοποιεί τη βουλευτή της ιδιότητα για να ασκήσει αθέμιτες πιέσεις στην εταιρεία Λιπασμάτων της Καβάλας υπέρ των εργαζόμενων. 

Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σε σχέση με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)  καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης στο Νοσοκομείο Καβάλα

Για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζουν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι της Καβάλας.

Ένα πέπλο καπνού "σκέπασε" την περιοχή πάνω από το εργοστάσιο λιπασμάτων στην Καβάλα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των πολιτών. 

 

«Δεν περισσεύει καμιά μας!» τονίζει το μήνυμα της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της

Σε όσους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα σχετικά με την εξαίρεση της Αν. Μακεδονίας από την Επιτροπή για τη Θράκη απαντά χωρίς να τους κατονομάζει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (23/11), στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Θράκη, η επί της ουσίας υποτίμηση της Καβάλας και της Δράμας, σε ό

Σελίδες