Τάνια Ελευθεριάδου

Η δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου μετά την ορκωμοσία της στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου.

«Τελικά ήμασταν όντως μόνοι μας απέναντι σε όλους και ένα είναι σίγουρο ότι στις 25 Ιουνίου θα ανατρέψουμε το αποτέλεσμα μόνοι απέναντι σε όλους», αναφέρει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τάνια Ελευθεριάδου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αναφέροντας χαρακτηριστικά “στην πολιτική, όπως και στη ζωή, υπάρχουν οι χαρές, υπάρχουν και οι λύπες. Προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας. Με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε για μία ακόμα φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο.”

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε αυτές τις εκλογές απηύθυνε μέσω του KavalaNews 102,8 η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

Με πολύ κόσμο, παλμό και συνθήματα νίκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Καβάλας του ΣυΡιζΑ-Π.Σ., Τάνιας Ελευθεριάδου.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, το πρωί της Παρασκευής (12/05).

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στη Χρυσούπολη την Κυριακή (15/05).

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πρόκειται να πραγματοποιήσει η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στην ομιλία που πραγματοποίησε στη Νέα Καρβάλη η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

Στον... αέρα βρίσκεται η συμφωνία υποπαραχώρησης του λιμένα «Φίλιππος Β». Το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την συμφωνία υποπαραχώρησης στην κοινοπραξία «International Port Investments Kavala».

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου απάντησε με ανάρτηση της στον Μακάριο Λαζαρίδη που ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσει τα πετρέλαια του Πρίνου.

Δωρεά 10 εικοσάκιλων σακιών με τροφή για τα αδέσποτα δέχθηκε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας "Αίσωπος".

Στον απολογισμό της κοινοβουλευτικής της θητείας προχώρησε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και εκ νέου υποψήφια, Τάνια Ελευθεριάδου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

Το Πρωτοδικείο Καβάλας σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου έκρινε ότι η επίσχεση στην οποία βρίσκονται από την 1/1/22 είναι νόμιμη.

Στην απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να συμπεριλάβει στο καλάθι του Πάσχα το αρνί και το κατσίκι παρά τος αντιδράσεις των κτηνοτρόφων αναφέρθηκε σε παρέμβαση της στη Βουλή η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Την Πέμπτη (16/03) στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα βρέθηκε για λίγο και ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Για τη Νέα Δημοκρατία και για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης κυβερνάει 4 χρόνια κάνει λόγο η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου

Η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου με ανακοίνωση της για την ιδιωτικοποίηση του νερού, στέλνει το δικό της μήνυμα και αναφέρει χαρακτηριστικά "η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδιάζει το τελικό χτύπημα στα δημόσια αγαθά με την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και των απορριμμάτων."

Το μήνυμα της Τάνιας Ελευθεριάδου για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. "Η φετινή επέτειος της 8ης Μαρτίου γίνεται στη σκιά του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη".

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (15/02) ο Άρης Πηγών μέσα σε οικογενειακό κλίμα με πολλούς καλεσμένους.

Μετά από πρωτοβουλία από την βουλευτή Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, 43 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την ανανέωση των συμβάσεων για όλο το προσωπικό στην Υγεία που βρέθηκε σε αναστολή.

"Εκτός ορίων" παραμένει η κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας σύμφωνα με την Τάνια Ελευθεριάδου

Στο Ποδοχώρι μαζί με τους αγρότες βρέθηκε η βουλευτής Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου με ερώτησή της στη Βουλή ζητά στοιχεία για την πορεία υλοποίησης της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Κ.Υ. Πρίνου και για τους λόγους της καθυστέρηση που παρατηρείται.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου ο οποίος επισημαίνει ότι από σήμερα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τα τρακτέρ θα βρίσκονται στις πλατείες των χωριών.

Σειρά ερωτημάτων αλλά και αιτημάτων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Π.Ε. Καβάλας κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου στον αρμόδιο υπουργό. 

Σελίδες