Κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε αυτές τις εκλογές απηύθυνε μέσω του KavalaNews 102,8 η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

 

«Εγώ λέω στους παλιούς μου συντρόφους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρω ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν Μητσοτάκη. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, από τον Ανδρέα Παπανδρέου έχουν μόνο ένα μέτωπο και αυτό είναι απέναντι στη δεξιά. Και αυτή τη στιγμή ζούμε τη χειρότερη δεξιά που έζησε η Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος για φύγει αυτή η δεξιά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», είπε.

 

Τόνισε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί με παιδιάστικα επιχειρήματα να ανοίξει ένα διμέτωπο για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Πολύ λυπάμαι ότι με αυτή την πολιτική επιλογή Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ θα διαλύσει.

 

«Επομένως εγώ στους ψηφοφόρους που σκέφτονται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, θα ήθελα να πω είστε σίγουροι ότι με την ψήφο σας αυτή θα διώξετε τον Μητσοτάκη; Και είμαι βέβαιη ότι μέσα τους ξέρουν ότι δεν είναι σίγουροι.

 

Και απλά είτε ρισκάρουν, είτε θα το κάνουν ορμώμενοι κάτω από προσωπικές φιλίες και συγγένειες.  

 

Η μόνη επιλογή για να μείνει κάτι από το ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε και θυμόμαστε όλοι, θα πρέπει πρώτο κόμμα να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

 

Σε αντίθετη περίπτωση κι εφόσον συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ το οποίο πιστεύω ότι θα γίνει αν βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ.

 

Στην απλή αναλογική η ψήφος δεν είναι χαλαρή. Χαλαρή ψήφος σημαίνει Μητσοτάκης.

 

Ό κόσμος σε αυτές τις εκλογές έχει μόνο μια επιλογή

 

Μητσοτάκη ξανά ή αλλαγή», είπε η κ. Ελευθεριάδου.

 

 

Απηύθυνε κάλεσμα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ λέγοντας πως οι δημοκρατικοί και συντηρητικοί πολίτες που ψήφιζαν ΝΔ για δεκαετίες θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι το κόμμα που στήριζαν.

 

«Αυτή η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη είναι μια ανώνυμη εταιρεία που δεν ενδιαφέρεται για το ιστορικό αυτό κόμμα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι απευθείας αναθέσεις και να πλουτίζουν φίλοι και ημέτεροι.

 

Τους καλώ να κλείσουν ένα νέο ραντεβού με την ιστορία για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το κόμμα που θα ήθελαν να αλλάξουν τον αρχηγό του γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που προσβάλλει το κόμμα τους και τον κόσμο που το στήριζε.

 

Για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Κατρούγκαλου είπε πως:

 

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο και ο Αλέξης έδωσε αμέσως απάντηση.

 

Δεν προβλέπεται καμία αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών στο πρόγραμμά μας.

 

Αντιθέτως στο συμβόλαιο που θέλουμε να συνυπογράψουμε με τον ελληνικό λαό προβλέπονται μόνο ελαφρύνσεις, είπε.

 

Δεν υπάρχει κανένα άλλο σχέδιο πέρα από αυτό»… είπε απαντώντας σε όσους λένε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη