εκλογές

Την Κυριακή 4/12 το απόγευμα στις 6:30 η δημοτική παράταξη Συμπαράσταση Πολιτών πραγματοποιεί γενική συνέλευση.

Ανακοινώθηκαν οι νέοι γραμματείς των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί το τελευταίο διάστημα για τον χρόνο των εκλογών σε συνδυασμό με την απογραφή.

Σας ενημερώνουμε ότι συνεδρίασαν οι υποψήφιοι για το επταμελές Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας, που πλειοψήφησαν στις εκλογές της Κυριακής 30 Νοεμβρίου 2022.

Στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του, το ΔΣ της ΠΕΔΚΜ το Δ.Σ συζήτησε για μια ακόμη φορά το θέμα του νέου εκλογικού νόμου που θα ισχύσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

Οι νομοί που ανήκουν γεωγραφικά (όχι διοικητικά) στην Ανατολική Μακεδονία αναμένεται να συμπεριληφθούν σε αυτούς που θα καταγράψουν απώλειες στην κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση

Στις 5 Νοεμβρίου ο κλάδος αποκτά δημοκρατικά εκλεγμένους αιρετούς εκπροσώπους σε ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ.

Σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών του  Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας της 16ης Οκτωβρίου 2022.

Ακόμη μία φωτογραφική παράσταση προσπάθησε να δώσει ο Χρήστος Μέτιος στην Καβάλα, βάζοντας ως κομπάρσους κάποιους υπαλλήλους της Περιφέρειας και τους γνωστούς μισθοφόρους του

καλεί τα μέλη του, Α΄βάθμια σωματεία και εκλέκτορες του Ν.Τ., στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και την διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καβάλας

Σε διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου με «πάντρεμα» νέων και παλαιών προσώπων κινείται η νέα νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές νωρίτερα ακόμα και από τον Σεπτέμβριο προέβλεψε σε συνέντευξή του Ράδιο Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου ο επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής Νίκος Καραχάλιος.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο Ντίνος Κλειτσιώτης. 

 

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 26 Μαΐου, οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Καβάλας με την ψήφο τους ανέδειξαν τους αντιπροσώπους τους αφενός για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ,το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καβάλας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ

«Ατύπως, και το βλέπεις αυτό από την κίνηση όλων, η χώρα έχει μπει σε μία προεκλογική περίοδο

«Ο μόνος που δεν βλέπει θετικά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τουρκία. Υπάρχει μία περίεργη ταύτιση όσον αφορά τη μιζέρια και τη νευρικότητα την οποία επικρατεί τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην Τουρκική πολιτική ηγεσία», λέει στον KavalaNews 102.8 ο γραμματέας  στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Βασίλης Φεύγας.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Τετάρτη 18 Μαΐου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα σ

Ανανεωμένη από πρόσωπα εμφανίζεται η νέα Νομαρχιακής Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 8 Μαΐου σε όλη την επικράτεια.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από την βάση απέσπασε 3.438 (73,52% επί του συνόλου των ψηφισάντων). Η πρόταση των 14 μελών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» απέσπασε 1.208 ψήφους (ποσοστό 25,83%).

Στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχει ξεκινήσει η χαρτογράφηση των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών. 

 

«Δεν ασχολείται το κόμμα με τις Δημοτικές εκλογές, η Νομαρχιακή όμως δεν μένει αμέτοχη. Αυτή τη στιγμή τη νομαρχιακή Καβάλας την ενδιαφέρουν εννιά υποψήφιοι», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας, Μπάμπης Δράκος.

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε στο νομό Καβάλας, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

 

Σελίδες