εκλογές

Την ίδρυση ενός συνασπισμού δεξιών κομμάτων, ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας στις 15 Ιουνίου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδρίασε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού.

Τέλος προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων πολιτικών σχηματισμών στον Άρειο Πάγο. Δείτε αναλυτικά τα κόμματα και τους υποψήφιους.

Το Υπουργείο Εσωτερικών απαντά σε ορισμένα ερωτήματα για τη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου συγκριτικά με εκείνη της 21ης Μαΐου.

Στον Kavalanews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο πρόεδρος του “Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου” Δημήτρης Καζάκης. Ο κ. Καζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων “γιατί θα πρέπει να πιστεύουμε αυτό που μας δίνει η Singular, δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης αποτελεσμάτων από τη Singular, επομένως υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα.”

Τους επτά νέους υποψήφιους του συνδυασμού του ανακοίνωσε την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε χθες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 21ηςΜαΐου 2023, και δήλωσε:

Η δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου μετά την ορκωμοσία της στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου.

Από την ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από το Τμήμα Πληροφορικής, μετά από αιτήματα φορέων, υποψηφίων και πολιτών έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες μας τα τελικά αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023

Αντιδημοκρατισμό αυταρχισμό και εργαλειοποίηση του θρησκευτικού συναισθήματος καταγγέλλει ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ροδόπη. 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με ανακοίνωση του αναφέρει πως η παράταξη του αλλάζει όνομα και θα λέγεται πια “Πατριωτική Δύναμη”, ενώ δηλώνει πως θα κατέβει στις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ σταυρών στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας ξεπέρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Κοντά στο 90% η ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας, στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου 2023.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα συμμετοχής των Ελλήνων εκλογέων του εξωτερικού, μετά και την ενσωμάτωση ψηφοφόρων σε ΗΠΑ και Καναδά.

Aπό την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου να ψηφίσουν τον υποψήφιο βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Το πρωί της Κυριακής (21/05) άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Σελίδες