εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει την πρώτη θέση, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024, στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας.

Ιδιαίτερη μέριμνα για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, έδειξε ο Δήμος Κρωπίας, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένο μενού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Την πρόθεσή του να προωθήσει στο ευρωκοινοβούλιο τα θέματα που απασχολούν την ελληνική περιφέρεια εξέφρασε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Ανήκει στη γενιά των 30ρηδων κι έγινε γνωστός στο ιντερνετικό κοινό από τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου που κάνει στο YouTube. Πλέον ιδρυτής κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας διεκδικεί μια θέση στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου με το κόμμα Συντηρητικοί.

Έχοντας συμπληρώσει ήδη δυο θητείες η Μαρία Σπυράκη είναι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ επιδιώκοντας μια τρίτη θητεία στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.

Έτοιμη να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με την πολιτική, βρήκε η πρόταση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, την υποψήφια ευρωβουλευτή Μέλπω Λεκατσά.

Να πέσει έξω η πρόγνωση των δημοσκόπων για τα ποσοστά της αποχής στις ευρωεκλογές της Κυριακής ευχήθηκε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Η πλειονότητα των πολιτών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη δεν γνωρίζει τι κάνει το ευρωκοινοβούλιο γι’ αυτό και δεν ασχολούνται με αυτές τις εκλογές» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο KavalaNews.gr.

Με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη συναντήθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα χαρακτηρίζουν οι εκπαιδευτικοί, την ανταπόκριση των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Καβάλα και Θάσο στις εκλογές.

Ο γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, στο πλαίσιο των περιοδειών της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Καβάλας,

Για τα πεπραγμένα του ως πρωήν πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας αλλά και για τους στόχους της νέας θητείας που διεκδικεί μιλά ο Απόστολος Παυλίδης…
 

Ολοένα και αυξάνεται ο ρυθμός εγγραφών των ψηφοφόρων για την επιστολική ψήφο όσο πλησιάζει η λήξη της σχετικής προθεσμίας που είναι αύριο Μ. Δευτέρα.

Τα μέλη της επιτροπής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις προσεχείς Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Τους υποψήφιους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στα γραφεία του κόμματος στην Καβάλα.

Ανακοίνωση για προκριματικές εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ για τη στελέχωση του ευρω-ψηφοδελτίου ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο Θόδωρος Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη, με καταγωγή από την Καβάλα.

Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί από τη διοικούσα επιτροπή για τις εκλογές του ΤΕΕ – ΑΜ οι οποίες θα διεξαχθούν στις 19 Μαΐου.

Τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την εκλογή του στο ΔΣ της ΚΕΔΕ συγχαίρει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξεκινάμε…», Μαρία Βαρύτη.

Κάλπες στήνουν φέτος οι μηχανικοί της χώρας για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής μας ο Τόπος της ζωής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Μιχάλης Πιτιακούδης, αναδείχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024  θα πραγματοποιηθεί ειδική, δια ζώσης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας

Σελίδες