«Τα συμπεράσματα ήταν θετικά, αλλά οι παγκόσμιες εξελίξεις μας κάνουν να είμαστε ανήσυχοι», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης, μετά την επιστροφή της αποστολής από την έκθεση της Ρουμανίας.

 

«Εάν έχουμε ένα κανονικό καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικό με πολλούς Ρουμάνους που θα επισκεφθούν τη χώρα μας. Το μυαλό μας είναι στην εξέλιξη που θα έχει ο πόλεμος και πόσο θα επηρεάσει. Ο Τουρισμός είναι ένα εύθραυστο προϊόν», τόνισε. 

 

«Αν δεν υπήρχε η παράμετρος του πολέμου θα μπορούσαμε να πάμε σε επίπεδα του 2019», λέει χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά με την προώθηση της πόλης είπε ότι: «Θα οργανώσουμε κάποια fam trips και δουλεύουμε και μέσα από τα social media και σε συνεργασία με influencers και τουριστικούς πράκτορες για να προωθήσουμε το τουριστικό μας προϊόν». 

 

«Αστείο να μιλάμε για Ινδία και Κίνα»

 

Για τα… ανοίγματα που επιχείρησε να κάνει η Δημωφέλεια τα προηγούμενα χρόνια σε χώρες, όπως η Κίνα και η Ινδία ο κ. Αγγελίδης δεν θέλησε να σχολιάσει σημειώνονται ότι: «θεωρώ ότι είναι λίγο αστείο να μιλάμε γι’ αυτές τις χώρες. Είναι μη ρεαλιστικό στόχος» είπε.

 

«Το σκεπτικό ήταν να επικεντρωθούμε σε χώρες στα Βαλκάνια. Θα συμμετέχουμε στην έκθεση του Βελιγραδίου μέσα στον Μάρτιο, ενώ έχουμε στο μυαλό μας τις παραδοσιακές  ευρωπαϊκές αγορές όπως Γερμανία, Αυστρία και υπάρχει και ενδιαφέρον για το Ισραήλ». 

 

Στόχος το Ισραήλ 

 

«Με το Ισραήλ έχουμε κάνει επαφές. Και η πόλη μας έχει ιστορία με το Ισραήλ, είναι γνωστή και θα γίνει μία συνεργασία με κάποια πόλη σε επίπεδο Δήμου στο πλαίσιο αδελφοποίησης. Υπάρχουν δημοφιλή προορισμοί από το Ισραήλ. Πήλιο, Γιάννενα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, δέχονται πολλούς επισκέπτες. Έχουμε γόνιμο έδαφος για να πείσουμε ανθρώπους να έρθουν» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης. 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: