Τουρισμός

Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με θέμα τον τουρισμό λειτουργεί από φέτος στην Καβάλα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στον KavalaΝews 102,8 o καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Ευάγγελος Χρήστου. 

«Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί́ και τα γνωστά “πυροτεχνήματα” προς χάριν εντυπωσιασμού́, χωρίς ουσία, χωρίς υπόσταση.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Παυλίδης, μίλησε στον KavalaNews 102.8 για την κατάσταση η οποία, όπως λέει δεν είναι καινούρια εξηγώντας τους λόγους των καθυστερήσεων, σημειώνοντας ότι υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας. 

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής, Αριστοτέλης Αναγνωστούδης εκπόνησε διπλωματική μελέτη βασισμένη στην στρατηγική ανάπτυξη της Θάσου ως τουριστικό προορισμό βασισμένη στις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει το νησί. 

Τα πυρά της προς τον αντιπεριφερεάρχη Τουρισμού της περιφέρειας ΑΜΘ εξεπολύει η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου, Μαρία Πολυμέρου. «Όπως, επίσης, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσει οτιδήποτε με στοιχειώδη σοβαρότητα, στα πραγματιστικά πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης», αναφέρει με γραπτή της δήλωση.

Μετά την ξαφνική απώλεια του προέδρου του Ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδη που έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορωνοίού, τα ηνία της εταιρείας αναλαμβάνει σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, ο γιος του Ιωάννης Μουζενίδης. 

Το ενδεχόμενο να ανοίξει τα σύνορα για τους Σέρβους επισκέπτες ίσως και πριν από το Πάσχα άφησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης

Έρχονται βελτιώσεις στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Τουρισμό, υποστήριξε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. 

 

Απεβίωσε σήμερα, ξημερώματα Σαββάτου 27 Μαρτίου σε νοσοκομείο της Μόσχας ο ιδρυτής του ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδης, σε ηλικία 60 ετών. Ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς, λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Στον απόηχο της επίσκεψης του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στη Ρουμανία και με το "βλέμμα στραμμένο" στα σύνορα και τους βαλκάνιους γείτονες, οι επαγγελματίες τ

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προσκαλεί τις επιχειρήσεις από όλη τη χώρα να προβληθούν δωρεά

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνέχεια των διαρκών επαφών του με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποίησε σήμερα νέα τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία ο Υπουργός του επιβεβαίωσε τις επιτυχημένες συναντήσεις και συμφωνίες στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στη Ρουμανία, οι οποίες πρόκειται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αυξημένη τουριστική κίνηση της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από Ρουμάνους επισκεπτες. 

Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε ο βουλευτής Ροδόπης Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Τουρισμού και Υγείας κατέθεσαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περι

«Εμείς προτείνουμε ότι ο μόνος ασφαλής τρόπος για την έλευση τουριστών είναι το αρνητικό τεστ πριν από την άφιξη τους.

Η φετινή χρονιά δεν διαφέρει από την περσινή υγειονομικά, είπε μιλώντας στον kavalaΝews 102,8 ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου Πάρις Παρασχούδης. 

Η επιστροφή του τουρισμού στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή, είπε μιλώντας στον kavalanews102,8 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης. 

Νέα μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην Σκάλα Ποταμιάς Θάσου αναζητά προσωπικό για την θερινή σεζον 2021 για τις θέσεις: υποδοχή - κρατήσεις, προετοιμασία πρωινού, γενική καθαριότητα - housekeeping.

Νέες προοπτικές διαγράφονται για την οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η πανδημία έδωσε το έναυσμα να αναληφθούν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην τουριστική αξιοποίηση και του αρχαιολογικού πλούτου της περιφέρειας.

Παρέμβαση από το Δίκτυο Τουρισμού Θάσου προς τα αρμόδια Υπουργεία με στόχο οι αστοχίες που υπήρξαν πέρυσι με το άνοιγμα του Τουρισμού στα χερσαία σύνορα της χώρας να μην επαναληφθούν και φέτος, γεγονός που θα είναι καταστροφικό για τους επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού της Θάσου

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος για την ανάγκη ανοίγματος του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας,ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα της διέλευσης των εργατών γης που θέλουν να εργαστούν στην περιοχή μας και στην συνέχεια να αποτελέσει πύλη εισόδου για τους τουρίστες που θέλουμε να μας επισκεφτούν το καλοκαίρι. 

Για το άνοιγμα της Νυμφαίας, τον ρόλο της Περιφέρειας, το πλήγμα τους ξενοδόχους και το στόχο για το ερχόμενο καλοκαίρι μίλησε ο

Στις 14 Μαίου εφόσον το έχουν επιτρέψει οι επιδημιολογικές συνθήκες θα ανοίξει τις τουριστικές της πύλες η Ελλάδα με μότο «όλα όσα θέλεις είναι η Ελλάδα» (all you want is Greece). Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης στην αρχική του παρουσίαση στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτήν την ώρα στο πλαίσιο της διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB Berlin. 

Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας ΑΜΘ στα σύγχρονα λεωφορεία που διαθέτουν τα Υπεραστικά και τα Αστικά ΚΤΕΛ καθώς και τα τουριστικά γραφεία στα πρότυπα άλλων περιφερειών προτείνει στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ η περιφερειακή παράταξη του Κώστα Κατσιμίγα Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. 

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης για το άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας ενόψει της τουριστικής σεζόν. «Ας κρατάμε μικρό καλάθι», είπε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα (8/3).

Πρόκειται για μια δυναμική εταιρία διαχείρισης πωλήσεων μικρών ξενοδοχείων, που ειδικεύεται στην αύξηση των εσόδων τους.  Η υπηρεσίες που προσφέρει είναι σχεδιασμένες για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, από ξενοδοχεία πόλης έως πολυτελή boutique καταλύματα

Τα πυρά της προς τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας εξαπολύει η Περιφερειακή Σύμβουλος Θάσου με την «Περιφερειακή Σύνθεση» Μαρία Πολυμέρου για τις κινήσεις ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, τις αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο της Καβάλας, και το άνοιγμα της Νυμφαίας.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ.

Σελίδες