ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Ο Προπονητής του Ταεκβοντό Πλατόγλου Χάρης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 14ο ΗΕΡΕΥΑ OPEN Sofia

Ο Α.Σ. Ταεκβοντο Καβάλας σάρωσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο "Σταμάτης Κάσσης" στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης φιλοξένησε το 1ο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

 Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Προπονητικό Camp "MAKE YOUR DREAM" Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας. 

Επίδειξη του συλλόγου ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χρώματα και Αρώματα».

Η ομάδα  του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Καβάλας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα λυκείων Ταεκβοντο  που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη.

Σε μία ακόμη σημαντική διοργάνωση ο Α.Σ. Ταεκβοντο Καβάλας είχε σπουδαίες επιτυχίες, κατακτώντας έξι μετάλλια.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων -  Κορασίδων και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα για το έτος 2022.

Η νεαρή Βασιλική Παλτόγλου αθλήτρια του ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας και κόρη του Χάρη Παλτόγλου παρά το κάταγμα στο μετατάρσιο που είχε, κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο.

Ήταν ένα δυνατό τελικό τεστ για την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα συμμετέχει ο Σύλλογος μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στην Χαλκίδα, με 5 αθλητές.

Στην πρώτη φιλική συνάντηση της χρονιάς αγωνίστηκε ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με 23 αθλητές στα Γιαννιτσά.

Στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος συμμετείχε  ο αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας 21 και 22 Μαΐου 2022 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 600 αθλητές διοργανώθηκε το 13ο Kids Open  - Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων από τον Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας!

Στο ασφυχτικά γεμάτο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, με παράλληλη απονομή μαύρων ζωνών και βράβευση αθλητών του Συλλόγου

Για ακόμα μια χρονιά, ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Παλτόγλου Χάρης 6 DAN, έχει την τιμή να προσκληθεί ως εξεταστής στις προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και DAN που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, στις 23 Ιουνίου 2019, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

 

Με πολυάριθμη αποστολή 26 αθλητών και δυναμική παρουσια στο βάθρο των νικητών συμμετείχε ο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας στο 2nd kids Festival που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας  βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο πλευρό του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας υποστηρίζοντας με μεγάλη χαρά μία εκδήλωση μάθημα για μικρούς και μεγάλους, η οποία προάγει την αλληλεγγύη, την συνεργασία, και την προσφορά στον συνάνθρωπό μας. 

Με πολύ σημαντική παρουσία για τον ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 19-20-21 Απριλίου 2019.

 

Στο 6ο Snow camp TAEKWONDO 2019, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κοζάνη άνοιξε για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας η αυλαία των αθλητικών διοργανώσεων για το 2019 και μάλιστα με τον καλύτερο

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχήθηκαν σε όλους μία δημιουργική και αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στο Top Tirana Open 2018 συμμετείχε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με τρεις αθλητές του, οι οποίοι ξεχώρισαν για το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν, τις καλές τους επιδόσεις και το ήθος που τους διέκρινε κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σε ένα ακόμη Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, το οποίο αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας σάρωσε τα μετάλλια και ταυτόχρονα πρόσθεσε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό του. 

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των αγώνων «3rd SofiaCup 2015» κατέκτησε η Ένωση Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ). Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 31 Οκτωβρίου.