Σε ένα ακόμη Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, το οποίο αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας σάρωσε τα μετάλλια και ταυτόχρονα πρόσθεσε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό του. 

 

Ήταν το 2ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στο οποίο ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, το επίπεδο των αγώνων πολύ υψηλό και η συμμετοχή των 1004 αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν από συνολικά 104 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, έδωσε μία ξεχωριστή βαρύτητα στη όλη διοργάνωση. 

Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟΣ Καβάλας δικαιολογημένα να αισθάνεται υπερήφανος από την συγκομιδή των οκτώ (8) μεταλλίωνστους αγώνες που οι κατακτήσεις τους, δικαιώνουν τις προσδοκίες του Δάσκαλου του συλλόγου Χάρη Παλτόγλου, των ίδιων των αθλητών και των οικογενειών τους.

Τα μετάλλια που ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 2ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

 

Χρυσά μετάλλια:

Αντωνιάδης Κίμων

 

Ασημένια μετάλλια:

Λουτσίδου Ελένη

Λαμπαδίης Γεώργιος

 

Χάλκινα μετάλλια:

Ιωάννου Πασχάλης

Καραμάνης Δημήτριος

Καρακίτης Θεόδωρος

Αρσενούδης Κωνσταντίνος

Αρσενούδης Απόστολος

 

Τέλος το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, εύχεται σε αθλητές, γονείς και σε όλο τον κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.