Χοροσταντούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου, ετελέσθη ο αγιασμός του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας.

 

 Η εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Παύλου Μελά 8). Παρέστησαν: ο Βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καβάλας κ. Απόστολος Μουμτζάκης, η επικεφαλής απολιγνιτοποίησης του τομέα ενέργειας της ΝΔ κ. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Κίμων Παπαδόπουλος,Ανδρέας Καραγιώργης Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής. Επίσης γονείς και αθλητές- αθλήτριες του συλλόγου.

 

 Στο σύντομο λόγο του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην αξία που έχει ο αθλητισμός στις μικρές ηλικίες. Προέτρεψε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν με ευλάβεια να αθλούνται ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια από το Χάρη Παλτόγλου στον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Για το άθλημα του Ταεκβοντό ο Μητροπολίτης είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται πολεμικό.

 

Ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές πάνω απ όλα υγεία, η νέα χρονιά να φέρει αποτελέσματα στους στόχους που έχουν θέσει οι αθλητές.

 

Το ΔΣ του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ευχαριστεί τους γονείς, τους αθλητές και τους επίσημους φορείς που παραβρέθηκαν στον αγιασμό ενώ εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

(δελτίο Τύπου)