Επιβλητική η παρουσία του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο Top Tirana Open 2018 που συμμετείχαν 500 αθλητές

 

Στο Top Tirana Open 2018 συμμετείχε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας με τρεις αθλητές του, οι οποίοι ξεχώρισαν για το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν, τις καλές τους επιδόσεις και το ήθος που τους διέκρινε κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Πρόκειται για τους αθλητές, Ιωάννου Πασχάλη, Καραμάνη Δημήτριο και Αρουσανιάν Αρσένη οι οποίοι αγωνίστηκαν μεταξύ των 500 αθλητών που συμμετείχαν, από συνολικά 7 χώρες. Μάλιστα να σημειωθεί ότι  με την ομάδα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος αγωνίστηκε και ο αθλητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Αρουσανιάν Αρσένης ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση. Παράλληλα να υπογραμμιστεί ότι αγωνίστηκε και ο αθλητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας,   Καραμάνης Δημήτριος οποίος κατέκτησε την 3η θέση όπως και ο Ιωάννου Πασχάλης ο οποίος έχασε στον "ξαφνικό θάνατο".

Προπονητής της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος ήταν ο Παλτόγλου Χάρης Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Να τονιστεί ότι οι αθλητές πέρα από τη συμμετοχή τους, στους αγώνες πραγματοποίησαν επίσκεψη στον ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα. Τέλος να αναφερθεί ότι μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην συνάντηση τους με τον  Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος μάλιστα έδωσε το δικό του μήνυμα στους αθλητές, τονίζοντας τους χαρακτηριστικά: «Αγαπάτε τους συνανθρώπους σας χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα από αυτούς».