Με πολύ σημαντική παρουσία για τον ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 19-20-21 Απριλίου 2019.

 

Πρόκειται για ένα ακόμα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 1350 αθλητές από 110 αθλητικούς συλλόγους και το οποίο ξεχώρισε για το ήθος των αθλητών και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΤΟ Καβάλας συμμετείχε στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τους αθλητές: Δεϊρμεντζόγλου Χαράλαμπο, Άγγή Παναγιώτη, Καζαντζίδου Ειρήνη, Κακογεωργίου Ειρήνη, Καρακίτη Θεόδωρο, Καρακίτη Δημήτριο, Κεφαλίδη Θεοχάρη, Λουτσίδου Ελένη, Λύρατζη Μαρία, Λύρατζη Εμμανουήλ, Ντόντα Αντέλα και Πατένταλη Κυριακή. Από τους συνολικά 12 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου που συμμετείχαν στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, οι 7 από αυτούς κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο των νικητών πραγματοποιώντας μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση για τον σύλλογο της Καβάλας.

 

Τα μετάλλια του

ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

 

Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια οι:

Βουζίκης Κωνσταντίνος 1η θέση,

Δερμεντζόγλου Χαράλαμπος 2η θέση,

Κακογεωργίου Ειρήνη 3η θέση,

Ντόντα Αντέλα 2η θέση,

Πατένταλη Κυριακή 3η θέση,

Αγγής Παναγιώτης 3η θέση,

Καρακίτης Θεόδωρος 3η θέση,

Κεφαλίδης Δημήτριος 3η θέση, Λύρατζης Μανώλης 3η θέση.

 

Ο Προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή, το ήθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών του στο εν λόγω Πρωτάθλημα, σημειώνοντας παράλληλα ότι το βλέμμα τώρα στραμμένο στις επόμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις.

Το αθλητικό ραντεβού ανανεώνεται για τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου όπου και θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και εφήβων/νεανίδων για ακόμη μια φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Τέλος ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

 

 

 

(δελτίο Τύπου)