Γαστρονομία

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “Senses of Taste”στη Θεσσαλονίκη, παρουσία και του Δημάρχου της πόλης, κυρίου Κωνστα

Δώδεκα ταξιδιωτικοί πράκτορες, εκπρόσωποι της εταιρίας SELECTOUR ακολούθησαν τις «αλεξανδρινές διαδρομές της Μακεδονίας» στο πλαίσιο της δράσης για την ανάδειξη του δικτύο

Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της Μαρίας Νέτσικα για τα ελληνικά κρασιά κατέχουν τα κρασιά του νομού Καβάλας, δηλαδή τα κρασιά με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) «Καβάλ

Ξεκίνησε η υλοποίηση της τρίτης φάσης της δράσης KAVALATALESOFTASTEπου αφορά την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού και την ανάδειξη της Καβάλας ως προορισμού αυθεντικής γαστρονομικής εμπειρίας. 

Η Action Team της Καβάλας «ξαναχτυπά»! Αυτή τη φορά με ένα διήμερο φεστιβάλ που έχει ως επίκεντρο το φαγητό αλλά και τη μουσική.

 

Είκοσι μία Αναπτυξιακές Εταιρίες από όλη την Ελλάδα συγκρότησαν ένα σχήμα διατοπικής συνεργασίας υπό τον τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής παράδοσης και των γ

Έχοντας ως «όπλο» την ξεχωριστή γαστρονομία των νομών Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου και των νησιών Σαμοθράκης και Θάσου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έβαλε σκοπό… να «