Φώτης Πούλος

Στο 1 ευρώ και 25 λεπτά η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Καβάλας αυτό το διάστημα σύμφωνα με τον πρόεδρο Βενζινοπωλών Καβάλας Φώτη Πούλο.

Το πάγιο αίτημα των βενζινοπωλών για μείωση της φορολογίας στα καύσιμα επανέλαβε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Καβάλας Φώτης Πούλος. 

Η μέση τιμή στην βενζίνη στην Καβάλα, όπως και πανελλαδικά είναι στα 2,20 ευρώ λέει στον KavalaNews 102.8 o πρόεδρος των βενζινοπωλών Καβάλας, Φώτης Πούλος.

Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο πωλείται από το Σάββατο η βενζίνη στο νομό Καβάλας λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Καβάλας Φώτης Πούλος. 

Με μπιτονάκια των 10 - 20 λίτρων εφοδιάζονται με πετρέλαιο θέρμανσης αρκετοί καταναλωτές της Καβάλας συνεπεία των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθήκων που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. 

Ανεβαίνουν συνέχεια οι τιμές στα καύσιμα, με την αμόλυβδη να έχει περάσει τα 2 ευρώ στα μεγάλα αστικά κέντρα και τα 2,20 ευρώ στα νησιά. Αντίστοιχα πάνω από το 1,5 ευρώ ανά λίτρο κυμαίνεται το πετρέλαιο κίνησης.

Δυσοίωνα τα σενάρια για την τιμή του λίτρου η οποία όπως είπε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Καβάλας Φώτης Πούλος αναμένεται να ξεπεράσει το 1 ευρώ και δέκα λεπτά. Εκτίμησε δε, πως η τιμή του λίτρου στη Θάσο αναμένεται να φτάσει και ίσως να ξεπεράσει το 1 ευρώ και 20 λεπτά. 

Ένα event με εκπλήξεις και δώρα ετοιμάζουν την Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι αδελφοί Πούλου στο κατάστημά τους στον

Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης και έως το Σάββατο είχαν υποβάλει αίτηση περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για το επίδομα θέρμανσης, προκειμένου να καταθέσουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους.

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να κάνουν τις αιτήσεις τους οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης.

 

Αύριο (15/10) ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή στην Καβάλα να εκτιμάται στα 80 – 85 λεπτά το λίτρο, ενώ στην Θάσο πιθανόν θα λίγο πιο αυξημένη.

 

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή στην Καβάλα να εκτιμάται στα 80 λεπτά το λίτρο. 

 

Σχεδόν μηδαμινή είναι η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης από τους δικαιούχους του επιδόματος πετρελαίου στο νομό Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου πρατηριούχων υγρών καυσίμων Νομού Καβάλας Φώτη Πούλο.

Δεκαεπτά άτομα έθεσαν υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα αναδείξουν νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας.