ανταποδοτικά τέλη

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η προσφυγή του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του αντιδημάρχο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας και ο πρόεδρος με τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κα

Δεκτή έγινε η προσφυγή της Αναστασίας Ιωσηφίδου κατά της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης για το θέμα των δημοτικών τελών. 

 

To παράδειγμα του Δήμου Πάτρας επικαλείται ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας, αναφερόμενος στη μείωση κατά 10% των δημοτικών τελών που ψηφίστηκε από την Δημοτική Αρχή. 

 

Ο Δήμος Καβάλας υπενθυμίζει στους πολίτες, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ότι για να τύχουν της απαλλαγής ή της μείωσης δημοτικών τελών που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από τ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2021 για. «Η απόφαση πρέπει να πρέπει να ακυρωθεί για τυπικούς λόγους», αναφέρεται.

 

Με την απόφαση  475/29-12-2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας εγκρίθηκε η απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού των επιχειρήσεων που επλήγησαν ή και πλήττονται από τα έκτακτα μέτρα αποτροπής της διασποράς της νόσου Covid-19. 

 

Την Δευτέρα (3/1) έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής 152 για απαλλαγή των ανταποδοτικών τελών κοινοχρήστων χώρων, όπως είχε εισηγηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, για τις επιχειρήσεις του εμπορικού Συλλόγου και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Έκτακτη συνεδριαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με μοναδικό θέμα τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2021.