Συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας και ο πρόεδρος με τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη και Γιάννη Κελγιώργη, ώστε να ενημερωθούν για το ζήτημα των ανταποδοτικών τελών που επιβαρύνουν τις επιχειρήσεις μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, υπήρξε αναλυτική παρουσίαση  για το τι ισχύει, ποια είναι η κατάσταση σήμερα και ποιες είναι οι σκέψεις και προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου για την αντιμετώπιση τους. 

 

«Επιμελητήριο Καβάλας και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, μεταφέραμε την αναγκαιότητα, σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, να επικρατήσουν οι χαμηλότερες χρεώσεις για τις επιχειρήσεις μας, αφού υπάρχουν σχετικές αυξήσεις και εξαιτίας των επιπλέον τετραγωνικών μέτρων που έχουν συμπεριληφθεί βάσει του Νόμου, αλλά και εξαιτίας των αυξήσεων που έχουν υποβληθεί. 

 

Ο Δήμαρχος έδειξε όλη την καλή διάθεση για συνεργασία βάσει και των δεδομένων των οικονομικών του Δήμου.

 

Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουμε την εξέλιξη του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, για την περιοχή του Αγίου Νικολάου και τις διαδικασίες επιτάχυνσης υλοποίησης, αυτού του έργου για την περιοχή» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.