Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Ανακοίνωση για την απεργία της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην Καβάλα εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας.

Περισσότερα από 500 ελεύθεροι επαγγελματίες από όλους τους κλάδους συμμετείχαν στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Κλειστή σε ποσοστό 95% ήταν η αγορά της Καβάλας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ημέρα πανελλαδικής απεργίας ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, στην οποία αναφέρει ότι συμμετέχει με κλειστά καταστήματα στις κινητοποιήσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Την Τετάρτη (15/11) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας με μοναδικό θέμα συζήτησης τον συντονισμό κοινών δράσεων για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου. Συμμετέχουν Ιατρικός, Δικηγορικός και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, καθώς και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Τη Δευτέρα (20/11), το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα κάνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες, καθώς και φέτος θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο Καβάλας, για την καλύτερα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, την Παρασκευή (15/09).

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι έμποροι της χώρας περιέγραψε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Την Τρίτη 22 Αυγούστου, η οδός Ομονοίας στην Καβάλα θα πεζοδρομηθεί, λόγω της νέας δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, το Summer Shopping Night. Δεν θα υπάρχουν στατικά δρώμενα, όπως στη Λευκή Νύχτα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του θερινού ωραρίου.

Στις 22 Αυγούστου θα βρεθεί στην Καβάλα και θα τραγουδήσει στην πλατεία Ελευθερίας η Ζοζεφίν.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για τη μείωση των δρομολογίων των αεροπορικών πτήσεων από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς Αθήνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη στην Καβάλα και αντί να τονώσουμε την κίνηση του αεροδρομίου με περισσότερα δρομολόγια, μειώνουμε την κίνηση με λιγότερα δρομολόγια σε υψηλό κόστος σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη.”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως τη Δευτέρα (05/06), την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

Την απόφαση θα πάρουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο που τους έχει διανεμηθεί.

Την Τετάρτη (24/05) έγινε η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημοσίου χώρου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου". Στόχος της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προς όλους όσους στήριξαν τη “Λευκή Νύχτα” στις 5 Μαΐου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας στις 5 Μαΐου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την τροπολογία του Υπουργείου για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, τονίζοντας τη δυσαρέσκεια του.

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καβάλας με την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ να αναβάλει τις προγραμματισμένες εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου με αφορμή την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει πως όσοι προγραμματίζουν κάποια εκδήλωση στα πλαίσια της “Λευκής Νύχτας” που θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαΐου, να το δηλώσουν έως τις 20 Απριλίου, ώστε να κινηθούν αναλόγως και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού των δράσεων που θα πλαισιώσουν εκείνη τη βραδιά.

Τη Δευτέρα (27/03) στο Επιμελητήριο Καβάλας έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως η πρώτη κοινή δράση των δύο πλευρών θα είναι η “Λευκή Νύχτα στις 5 Μαΐου.

Ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα (27/03) θα αρχίσει το θερινό ωράριο των καταστημάτων.

Μετά την εκλογική διαδικασία της 9ης και 10ης  Μαρτίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας συνεδρίασε την Τρίτη 14 Μαρτίου με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προεδρείου.

Συγκεκριμένα οι σταυροί που έλαβαν από την εκλογική διαδικασία για το νέο διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου Καβάλας στις 9 και 10 Μαρτίου είναι :

Την Πέμπτη (09/03) στα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας στην πολυκατοικία της οδού Κασσάνδρου 1, άρχισαν οι εκλογές του συλλόγου.

Σελίδες