Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Αλλαγή σκυτάλης για το τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Όπως έχει ήδη κάνει γνωστό ο νυν πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης μετά από 9 χρόνια στη θέση του προέδρου δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές

Ανακοίνωση έβγαλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για τις χειμερινές εκπτώσεις στην οποία αναφέρεται:

Ανακοινώθηκε το Χριστουγεννιάτικο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

«Η Καβάλα πρέπει να αποκτήσει το δικό της ύφος την περίοδο των Χριστουγέννων και να μπει στο κάδρο των Χριστουγεννιάτικων προορισμών όπως άλλες περιοχές της χώρας», είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει για τις θέσεις του για την απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνεται ότι το από τις 31/10/22 έως τις 31/3/23 τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για τον κλάδο του εμπορίου οι οποίες πραγματοποιούνταν δύο φορές τον χρόνο και συγκεκριμένα τις πρώτες 15 ημέρες του Νοεμβρίου και αντίστοιχα τις πρώτες 15 ημέρες του Μαΐου καταργήθηκαν.

Κατά 8% εκτιμά ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ότι θα αυξηθούν οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου του 2023, με την εφαρμογή του Νόμου Βρούτση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει ότι οι τακτικές θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Νέα επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας στον πρωθυπουργό και του υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

«Η ενεργειακή κρίση έχει ξεκινήσει πριν από τον πόλεμο μην βάζουμε ως πρόσχημα τον πόλεμο οι ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα είχαν ξεκινήσει πριν από την κατάσταση στην Ουκρανία, απλώς τώρα όλα εκτινάχθηκαν» λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης σχολιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια. 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο υλοποιεί δράση με τίτλο «Πίσω από τη βιτρίνα». 

«Η αγορά είναι στα χειρότερα της. Δεν έχουμε ξανά δει ποτέ παρόμοια κατάσταση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έστειλε εκ νέου την επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων στη δύσκολη αυτή περίοδο της ενεργειακής κρίσης και της θεαματικής πτώσης των τζίρων των καταστημάτων.

«Επανέρχεται η προπαγάνδα περί «ενιαίου επιχειρηματικού κόσμου», με την οποία τσουβαλιάζονται οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι π

Ανοιχτά ήταν τα εμπορικά καταστήματα στην Καβάλα την Κυριακή (16/1) στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. 

 

Νέα επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. 

Όπως είπε η χρονιά κλείνει με πολύ αρνητικό πρόσημο: «Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα φάνηκε μία κίνηση, το γιορτινό κλίμα επισκιάστηκε από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων». 

Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έθεσε με αναφορά της στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. 

Να μην εξαιρεθεί πάλι το λιανικό εμπόριο από τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ζητά με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας. 

«Οι λογαριασμοί έχουν γονατίσει τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά στον KavalaNews 102.8 oγραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, τονίζοντας ότι η αγορά άρχισε να «ζεσταίνεται» τις δύο τελευταίες μέρες, με την κίνηση να κορυφώνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η αγορά με τους καταναλωτές να σπεύδουν για τα δώρα των εορτών καθώς τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά σήμερα

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, όπως και την επόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.Το προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας είναι 11.00-16.00.

Ενώσαμε τη φωνή μας με 25 ακόμα Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα και ζητάμε την αλλαγή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που ορίζει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις 10:00 το πρωί αντί στις 8:30 είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΣΕ) αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης

Σελίδες