Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, με ανάρτηση του έκανε κάλεσμα στον κόσμο για τη Λευκή Νύχτα της 24ης Μαΐου.

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05) και το Μεγάλο Σάββατο (04/05), όμως θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα (05/05), τη Δευτέρα (06/05), αλλά και την Τρίτη (07/05), λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 25/4 το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων ενόψει του Πάσχα,

Στις 24 Μαΐου θα γίνει μία ακόμη “Λευκή Νύχτα” από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας διοργάνωσε στις 16 Μαρτίου το “Carnival shopping party”.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, το Επιμελητήριο και ο Δήμος Καβάλας σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου σε ένα CARNIVAL SHOPPING PARTY!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ενόψει της κινητοποίησης στις 28 Φεβρουαρίου 2024, αποφάσισε να συμμετάσχει στη συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, είχαν τη Δευτέρα (12/02), συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, Σταυρούλα Δαδάκη, για να συζητήσουν για τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρο Εμπορίου.

Ανοιχτή επιστολή για το έργο του "open mall" στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στέλνει στο δήμαρχο, Θόδωρο Μουράδη ο  Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, είχε συναντήσεις με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, την Τετάρτη (24/01).

Θέση στο ζήτημα της αύξησης των δημοτικών τελών παίρνει ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας.

Ενημερωτική Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας.

Στη πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για το νέο έτος συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα στοιχεία της εμπορικής κίνησης στην Καβάλα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σας ενημερώνει ότι η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και λήγει την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση για την απεργία της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην Καβάλα εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας.

Περισσότερα από 500 ελεύθεροι επαγγελματίες από όλους τους κλάδους συμμετείχαν στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Κλειστή σε ποσοστό 95% ήταν η αγορά της Καβάλας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ημέρα πανελλαδικής απεργίας ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, στην οποία αναφέρει ότι συμμετέχει με κλειστά καταστήματα στις κινητοποιήσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Την Τετάρτη (15/11) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας με μοναδικό θέμα συζήτησης τον συντονισμό κοινών δράσεων για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου. Συμμετέχουν Ιατρικός, Δικηγορικός και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, καθώς και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Τη Δευτέρα (20/11), το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα κάνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες, καθώς και φέτος θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο Καβάλας, για την καλύτερα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, την Παρασκευή (15/09).

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι έμποροι της χώρας περιέγραψε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Σελίδες