Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ζητούν στο Επιμελητήριο οι παρατάξεις των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου, με θέματα το επικείμενο συλλαλητήριο κατά των διοδίων αλλά και την εκχώρηση ή μίσθωση του Εκθεσιακού Κέντρου.

 

Το αίτημα απευθύνεται στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υπογράφεται από 10 μέλη του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων. 

 

Οι κ. Ζησίμου και Παπαδόπουλος ζητούν να συγκληθεί το Δ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή πριν από το συλλαλητήριο της Τρίτης. 

 

Ακολουθεί η επιστολή - αίτημα: 

 

Καβάλα 09-05-2018

Πρός:Επιμελητήριο Καβάλας 

Υπόψη: κ. Προέδρου 

 

Κύριε Πρόεδρε,  

 

Ζητούμε τη σύγκληση έκτακτουΔιοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα, τα οποία προέκυψαν εκτάκτως, είναι ιδιαίτερα σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

 

ΘΕΜΑΤΑ:

 

1. ΕΚΧΩΡΗΣΗ Ή ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΚΑΡΒΑΛΗΣ

Πληροφορηθήκαμε από τηλεοπτική εκπομπή και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την εκχώρηση ή μίσθωση μέρους του εκθεσιακού κέντρου Ν. Καρβάλης. Επιθυμούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει το γεγονός και αν ναι, τους λόγους που δεν ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. , τους όρους χρήσης και εκμίσθωσης και ότι άλλο σχετικό με αυτό.

 

2. ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ψήφισμα και συμμετοχή στο συλλαλητήριο σε συνδυασμό με οργανωμένη δράση μας κατά των διοδίων που ετοιμάζεται να φτιάξει η Εγνατία Οδός ΑΕ. στο Νομό Καβάλας.

 

Θεωρούμε ως καλύτερη ημερομηνία σύγκλησης του έκτακτου Δ.Σ. το βράδυ της  Δευτέρας 14 Μαΐου 2018, δηλαδή πριν το συλλαλητήριο.

 

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ζησίμου Παύλος

Παπαδόπουλος Κίμων

Ανανιάδης Βασίλειος

Βακιρτζή Έλσα

Καραγιαννίδης Αντώνης

Κουρτίδου Ειρήνη

Μπίλιας Αναστάσιος 

Νούση Κατερίνα

Παπαδάκης Χρήστος

Τσουμάκης Παύλος