Κίμων Παπαδόπουλος

Μία σειρά από προτάσεις και σκέψεις με αφορμή την αύξηση της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας καταθέτει πρ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνει μέσω των Μέσων Ενημέρωσης της Καβάλας ο επικεφαλής της παράταξης "Για Εσένα" Κίμων Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Υπέρ της κατασκευής μονάδας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Καβάλα τάσσεται με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Κίμωνα Παπαδόπουλου στο Επιμελητήριο «Για Εσένα». Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου με αφορμή τη συζήτηση για αποφάσεις που λαμβάνει η διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας της παράταξης του Μάρκου Δέμπα χωρίς να ενημερώνει τους συμβούλους σύμφωνα με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου. 

Δεν καταχωρήθηκε, όπως φαίνεται, το αίτημα των 10 μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς αυτό κατατέθηκε ηλεκτρονικά και όχι εγγράφως.

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ζητούν στο Επιμελητήριο οι παρατάξεις των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου, με θέματα το επικείμενο συλλαλητήριο κατά των διοδίων αλλά και την εκ

Με οριακή πλειοψηφία, δηλαδή με τις ψήφους μόνο των 11 μελών της διοίκησης Δέμπα και με 10 «λευκά» από την ενωμένη, όπως φαίνεται, αντιπολίτευση Παύλου Ζησίμου-Κίμωνα Παπαδόπουλου, ορίστηκε η νέα Δ

Λίγα 24ωρα πριν τη διενέργεια των εκλογών και στον απόηχο της διεξαγωγής των δύο τηλεμαχιών των τριών υποψηφίων προέδρων, καθίσταται για μια ακόμη φορά σαφές ότι ο συνδυασμός ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την αποτελεσματικότητα της επόμενης μέρας στο Επιμελητήριο που όλοι θέλουμε.

Αυτά είναι τα ονόματα των υποψηφίων σε κάθε έναν από τους 3 συνδυασμούς που κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές 

 

«Για Εσένα» ονομάζεται η παράταξη με την οποία κατεβαίνει στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές ο πρώην αντινομάρχης Κίμων Παπαδόπουλος.