Το κατάστημα παιχνιδιών «Μοδούρα», στην οδό Ομονοίας, απέναντι από το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο, ολοκληρώνει τον κύκλο του ύστερα από 73 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Το Επιμελητήριο Καβάλας τιμά με σεβασμό και συγκίνηση ένα ιστορικό κεφάλαιο της τοπικής αγοράς.
Το κατάστημα παιχνιδιών «Μοδούρα», στην οδό Ομονοίας, απέναντι από το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο, ολοκληρώνει τον κύκλο του ύστερα από 73 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στην ιστορική περιοχή του Αγίου Νικολάου Καβάλας. Με συνέπεια, αγάπη για το εμπόριο και αφοσίωση στις αξίες της αγοράς, η οικογένεια Μοδούρα υπήρξε σημείο αναφοράς για γενιές παιδιών και οικογενειών.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο γεγονός ότι ο Παναγιώτης Μοδούρας, πέρα από την επαγγελματική του διαδρομή, υπηρέτησε και ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, συμβάλλοντας ενεργά στην προώθηση και στήριξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας.
Το Επιμελητήριο Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες για την πολυετή προσφορά και εύχεται στον Παναγιώτη Μοδούρα καλή συνταξιοδότηση, υγεία και προσωπική ευτυχία.
(δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Καβάλας)