Από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη έως και τους Τζίμη Πανούση, Locomondo και Κωστή Μαραβέγια θα δούμε στο φετινό, 16ο Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» που διοργανώνεται στην Κεραμωτή από το Σάββατο 30 Ιουλίου έως την Τρίτη 2 Αυγούστου.

 

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Νέστου σε συνεργασία με τον Καβαλιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Καγιάσα. Φέτος το φεστιβάλ γίνεται 4ήμερο (από 3ήμερο που ήταν όλα αυτά τα χρόνια).

 

Το φεστιβάλ που γίνεται στο κάμπινγκ στην Αμμόγλωσα της Κεραμωτής είναι γνωστό για τη δυνατότητα που δίνει στους επισκέπτες του να κατασκηνώνουν δωρεάν δίπλα στη θάλασσα. Γι αυτό και γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και κατασκήνωσης για άτομα με κινητικά προβλήματα και ΑμΕΑ.

 

Για την ώρα ανακοινώθηκε ότι στο τέλος της κάθε συναυλίας θα υπάρχει και λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Καβάλα, για όσους θέλουν να έρθουν να το παρακολουθήσουν και δεν έχουν μεταφορικό μέσον αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα υπάρξει και πάλι μισθωμένο φέρι για επιστροφή στη Θάσο.

 

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 30 Ιουλίου

Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες

 

Κυριακή 31 Ιουλίου

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου

 

Δευτέρα 1 Αυγούστου

Κωστής Μαραβέγιας και Locomondo

 

Τρίτη 2 Αυγούστου

Αλκίνοος Ιωαννίδης.

 

 

Τοπικά συγκροτήματα και παράλληλες δράσεις

Πέρα από αυτούς θα υπάρχουν support συγκροτήματα από την περιοχή μας όπως οι: Fire on water από την Καβάλα, Coconut Rocket  από την Ξάνθη, η Τετράφωνη Ρίζα από την Δράμα και οι Χαλκομάνιακς.

Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δράσεις με αγώνες beach volley, αγώνες moto cross και enduro και αγώνες kick boxing, karate - boxing και kyokushin karate.

 

Τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης

Εισιτήρια προπωλούνται σε πολλά σημεία. Το εισιτήριο προπώλησης για μία συναυλία κοστίζει 12 ευρώ ενώ τα εισιτήρια στην είσοδο κοστίζουν 14 ευρώ. Όσοι προμηθευτούν το εισιτήριο των 4 ημερών, εξασφαλίζουν πρόσβαση και στις 4 συναυλίες με 40 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:
Καβάλα - cafe bar Αερικό και κατάστημα Γερμανός
Ξάνθη - studio Italos
Κομοτηνή - Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
Δράμα - κατάστημα Γερμανός 
Χρυσούπολη - κατάστημα La Bellezza
Κεραμωτή - Δημοτικό Camping και beach bar Παραλία
Θάσο - DJ's Pizza-Crepes