Μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα της Καβάλας που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» που διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, ο Δήμος, Η Δημωφέλεια, και η περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης τα καταστήματα θα έχουν δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές, ενώ θα υπάρξουν και διάφορα δρώμενα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με την φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου να διασχίζει την οδό Ομονοίας από το ύψος Αγίου Παύλου, κάνοντας μια στάση στην κεντρική πλατεία και εν συνέχεια ντύνει με τις μουσικές της κάθε μέρος του κέντρου της πόλης.

Την σκυτάλη θα πάρουν τα μουσικό-χορευτικά συγκροτήματα, ξυλοπόδαροι, κούκλες, μάγοι, ζογκλέρ, ακροβάτες, ο Μίκυ & η Μίνι , street show ,συναύλιες, παραδοσιακά γλέντια κ. α.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση του θεσμού για την Καβάλα, αναδεικνύοντας πολύπλευρα την φιλοξενία & ομορφιές της πόλης. Ενισχύοντας τον επιχειρηματικό κόσμο, τα εμπορικά καταστήματα εστίασης και φιλοξενίας, επ’ ωφελεία παράλληλα και των καταναλωτών.