Λευκή νύχτα

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου.

Μέχρι αργά τα μεσάνυχτα κράτησαν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας στους δρόμους και τα στενά του κέντρου της Καβάλας την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννη Κελγιώργη οι προγνώσεις δείχνουν ότι το φαινόμενο ήταν παροδικό.

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καβάλας, τονίζει την αντίθεση του με τη Λευκή Νύχτα, καθώς θεωρεί πως καταπατά τα δικαιώματα των εργαζομένων αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Λευκές και μαύρες νύχτες συμβάλλουν ώστε να διευρυνθεί και να καταπατηθεί το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που είναι και πάγιο αίτημα των μεγαλοεμπόρων που ζητούν πλήρη απελευθέρωση κάθε ωραρίου εργασίας των εργαζομένων, και που όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα με την ψήφιση των αντεργατικών νόμων, δίνουν αέρα στα πανιά τους.”

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, με ανάρτηση του έκανε κάλεσμα στον κόσμο για τη Λευκή Νύχτα της 24ης Μαΐου.

Στις 24 Μαΐου θα γίνει μία ακόμη “Λευκή Νύχτα” από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας.

Στην Ελευθερούπολη έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Γιάννης Κότσιρας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προς όλους όσους στήριξαν τη “Λευκή Νύχτα” στις 5 Μαΐου.

Την Παρασκευή (05/05) στη “Λευκή Νύχτα” της Καβάλας, πολίτες και πολιτικοί έδωσαν τις ευχές τους στον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, στο εκλογικό του κέντρο.

Πολλές εκδηλώσεις και δράσεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (05/05) στην πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

Γεμάτη με τραγούδια, χορούς, μουσικές και δρόμενα σε κάθε γωνία του κέντρου είναι σήμερα, 5 Μαΐου 2023, η Καβάλα.

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτό το πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς για την Λευκή Νύχτα

Ανακοίνωση για τη “Λευκή Νύχτα” εξέδωσε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Καβάλας αναφέροντας χαρακτηριστικά: “με αυτούς τους φανταχτερούς - χρωματιστούς τίτλους των λευκών - μαύρων - μπλε ημερών, των διαφόρων bazaars οι εργαζόμενοι στο εμπόριο θα είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα για εργασία.”

Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου. Τα καταστήματα θα ανοίξουν το απόγευμα και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

 

Έκτακτα δρομολόγια θα προστεθούν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 όπως ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, για τη Λευκή Νύχτα.

O θεσμός της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ επιστρέφει δυναμικά και αυτό το Μάιο στην Καβάλα την Παρασκευή 5 Μαΐου με:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας στις 5 Μαΐου.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει πως όσοι προγραμματίζουν κάποια εκδήλωση στα πλαίσια της “Λευκής Νύχτας” που θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαΐου, να το δηλώσουν έως τις 20 Απριλίου, ώστε να κινηθούν αναλόγως και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού των δράσεων που θα πλαισιώσουν εκείνη τη βραδιά.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χρυσούπολης στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθεριών διοργανώνει «Λευκή Νύχτα».

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη.

Σε μια πρώτη εκτίμηση ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης τονίζει πως ο κόσμος που τίμησε τις εκδηλώσεις με την παρουσία του ήταν ο ίδιος σε αριθμό με το 2019. 

Σελίδες