Λευκή νύχτα

Στην Ελευθερούπολη έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Γιάννης Κότσιρας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προς όλους όσους στήριξαν τη “Λευκή Νύχτα” στις 5 Μαΐου.

Την Παρασκευή (05/05) στη “Λευκή Νύχτα” της Καβάλας, πολίτες και πολιτικοί έδωσαν τις ευχές τους στον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, στο εκλογικό του κέντρο.

Πολλές εκδηλώσεις και δράσεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (05/05) στην πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

Γεμάτη με τραγούδια, χορούς, μουσικές και δρόμενα σε κάθε γωνία του κέντρου είναι σήμερα, 5 Μαΐου 2023, η Καβάλα.

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτό το πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς για την Λευκή Νύχτα

Ανακοίνωση για τη “Λευκή Νύχτα” εξέδωσε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Καβάλας αναφέροντας χαρακτηριστικά: “με αυτούς τους φανταχτερούς - χρωματιστούς τίτλους των λευκών - μαύρων - μπλε ημερών, των διαφόρων bazaars οι εργαζόμενοι στο εμπόριο θα είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα για εργασία.”

Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου. Τα καταστήματα θα ανοίξουν το απόγευμα και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

 

Έκτακτα δρομολόγια θα προστεθούν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 όπως ανακοίνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, για τη Λευκή Νύχτα.

O θεσμός της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ επιστρέφει δυναμικά και αυτό το Μάιο στην Καβάλα την Παρασκευή 5 Μαΐου με:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας στις 5 Μαΐου.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει πως όσοι προγραμματίζουν κάποια εκδήλωση στα πλαίσια της “Λευκής Νύχτας” που θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαΐου, να το δηλώσουν έως τις 20 Απριλίου, ώστε να κινηθούν αναλόγως και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού των δράσεων που θα πλαισιώσουν εκείνη τη βραδιά.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χρυσούπολης στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθεριών διοργανώνει «Λευκή Νύχτα».

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη.

Σε μια πρώτη εκτίμηση ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης τονίζει πως ο κόσμος που τίμησε τις εκδηλώσεις με την παρουσία του ήταν ο ίδιος σε αριθμό με το 2019. 

Γέμισε κόσμο το κέντρο της Καβάλας που συγκεντρώθηκε σε από τα παλιά δικαστήρια μέχρι τον Άγιο Παύλο για να παρακολουθήσει τα δρώμενα που είχαν προετοιμάσει οι διοργανωτές. 

Όπως είπε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης στον KavalaNews102.8 οριστικοποιούνται τα μουσικά σχήματα που θα συμβάλλουν σε ένα κλίμα εορταστικό για την αγορά.

«Η κατάσταση έχει καλυτερεύσει καθώς παρά τα πολλά κρούσματα ο κόσμος δεν νοσεί ιδιαίτερα γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως τα πράγματα με την αγορά θα πάνε καλύτερα, λέει στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. 

Χαμόγελα επικρατούν στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας με την κίνηση στην αγορά της πόλης να καταγράφει αξιοσημείωτη αύξηση σε συνδυασμό με τους τουρίστες.

Σελίδες