Ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Ιωαννίδου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας στη Ν. Καρβάλη, το Χαλκερό, το Σούγιολου και τα Ποταμούδια, για να ανταλλάξουν ευχές με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να τσουγκρίσουν κόκκινα αυγά.

 

Οι συμπολίτες μας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ να τους επισκέπτονται τακτικά. Με την ευκαιρία αυτής της – καθιερωμένης πλέον – επίσκεψης, ο Μάκης Παπαδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

 

«Εμείς ως ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τηρούμε το έθιμο κάθε χρόνο τις ημέρες μετά την Ανάσταση και τσουγκρίζουμε κόκκινα αυγά με συμπολίτες μας, για να τους ευχηθούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους με γιορτινή διάθεση. Ειδικά τέτοιες ημέρες, είναι χρέος μας να επισκεπτόμαστε τους δημότες που συχνάζουν στα ΚΑΠΗ, να τους δείχνουμε έμπρακτα ότι τους νοιαζόμαστε, ότι είμαστε κοντά τους να τους ακούσουμε και να περάσουμε μερικές γιορτινές στιγμές μαζί τους. Τα παραδοσιακά μας έθιμα είναι πολλά και πλούσια και μας δίνουν τέτοιες ευκαιρίες. Το έχουμε εξάλλου ανάγκη όλοι μας. Ευχόμαστε λοιπόν σε όλο τον κόσμο Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και καλοτυχία!».

 

Το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2016, ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με στελέχη της Δημοτικής Κίνησης θα επισκεφθούν τα ΚΑΠΗ στην περιοχή της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ), του Βύρωνα και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.