Μάκης Παπαδόπουλος

Τις διεργασίες που γίνονται στο χώρο της τοπικής ΝΔ για την πιθανότητα συνεργασίας των τριών υποψηφίων που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο κλήθηκε να σχολιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Τοποθέτηση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλου, σχετικά με τα προβλήματα οδικής ασφάλειας. 

Την πρώτη έκδοση του Προγράμματος της παράταξης για τις Δημοτικές Εκλογές και την πρώτη ομάδα 85 υποψηφίων παρουσιάσε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας” ανακοίνωσε πως ο ιατρός παθολόγος και διευθυντής της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας Ξενοφώντας Κροκίδης θα είναι στο ψηφοδέλτιο της στις δημοτικές εκλογές του 2023.

O δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Κώστας Μπουμπούνας με ανακοίνωση του δείχνει την δυσαρέσκεια του για τα έργα που γίνονται στην πόλη και έχουν δημιουργήσει όπως αναφέρει ένα απαράδεκτο “κομφούζιο στους δρόμους.

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας”, ανακοίνωσε δύο νέους υποψηφίους της, τη Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ο Τόπος της Ζωής μας” Μάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να πάει μέρος των εσόδων των δημοτικών τελών στον ιδιώτη που θα αναλάβει την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.

Για την απευθείας ανάθεση από το δήμαρχο Καβάλας σε μεσίτη ακινήτων της Αθήνας για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της ζωής μας”, αναφέροντας πως ο δήμαρχος ξεπουλάει το κτίριο με μία “ύποπτη” διαδικασία.

Καλωσορίζουμε στη δημοτική ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Κώστα Μπουμπούνα, που αναλαμβάνει καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου από την ερχόμενη Δευτέρα. 

Με λύπη ανακοινώνουμε σήμερα την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Τις προτιμήσεις των Καβαλιωτών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Παραβρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα εργαστήριο σχεδιασμού μίας νέας πρότασης για παρεμβάσεις στη συνοικία της Παναγίας

Ο Μάκης Παπαδόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ο Τόπος της Ζωή μας", διοργάνωσε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου την ημερίδα “Smart Cities – Έξυπνες Πόλεις: μια υπόθεση που μας αφορά όλους”.

Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, συναντήσαμε για ακόμη μία φορά τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και συζητήσαμε από κοντά την πρόσφατη κατάσταση που διαμορφώνεται με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, και ειδικά με τις “άγονες” γραμμές που έχουν διακοπεί κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε συνοικίες της Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ο Τόπος της ζωής μας”, με θέμα την πεσμένη γέφυρα του κάτω νοσοκομείου.

Για την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση όλων των συνδημοτών μου, παραθέτω τα παρακάτω αληθινά περιστατικά που έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 27ης Οκτωβρίου 2022: 

Συνέντευξη τύπου έδωσε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το πρωί ο Επικεφαλής της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος

Αναλαμβάνουμε μια νέα πρωτοβουλία, με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία και προσβασιμότητα στην πληροφορία για τα άτομα που έχουν προβλήματα ακοής.

Πρόσφατο γαλάζιο "πηγαδάκι" στο οποίο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος συντρώει στην περιοχή των Σφαγείων με τους πρώην βουλευτές τής ΝΔ Γιώργο Καλαντζή και Μίμη Χριστοφιλογιάννη.

«Έχουμε μπει στο καλοκαίρι, αρχίσαμε σιγά – σιγά και τα μπάνια, έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε και τους πρώτους τουρίστες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις παραλίες μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος παραθέτει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Μενδώνη στην Καβάλα την Πέμπτη 12 Μαΐου, είναι ευκαιρία να διορθωθεί η αδικία που έγινε τον περσινό Μάιο σε βάρος του Μνημείου ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων, του Βαπτιστηρίου της Λυδίας, της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και άλλων μνημείων του τόπου μας.

"Επειδή μας απάντησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην ανακοίνωση που κάναμε για τα πεταμένα στρώματα στον ΧΥΤΑ Καβάλας, θα ήθελα να ρωτήσω και τον Δήμαρχο Καβάλας και τον κ. Σταυρίδη μερικά πράγματα", επισημαίνει σε νέα ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος. 

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Μάκη Παπαδόπουλο, μετά την απα

«Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας μας έλεγε ότι τα παλιά στρώματα δεν πετιούνται στη χωματερή (ΧΥΤΑ) της Καβάλας.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόφαση του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδης και της διοίκησης του νομικού προσώπου της “Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης” να κλείσουν

«Με τη συμφωνία Μουριάδη για την Καλαμίτσα, ο Δήμος θα πληρώνει 200.000 ευρώ τον χρόνο και οι Καβαλιώτες ένα πολύ ακριβό

Στην Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας προσφεύγει ο Μάκης Παπαδόπουλος και η παράταξη τους προκειμένου

Στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζόμενων που πλήττονται από τα μέτρα της κυβέρνησης ζητά με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης "ο Τόπος της Ζωής μας" Μάκης Παπαδόπουλος. 

«Η περιοχή της Ιχθυόσκαλας δεν χρειάζεται μόνο μία απλή κυκλοφοριακή ρύθμιση.

Σελίδες