Το Σωματείου συνταξιούχων Καλλιράχης ευχαριστεί όσους βοήθησαν έτσι ώστε η Σκάλα Καλλιράχης να αποκτήσει έναν νέο απινιδωτή (είναι σε ειδικό κουτί έξω από το φαρμακείο), ενώ ευχαριστεί και για την επισκευή του παλιού απινιδωτή του χωριού της Καλλιράχης.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητά μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Καλλιράχης, αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί.

 

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας απευθυνόμαστε σήμερα για να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Σωματείου μας. 

 

Η προσπάθεια για την απόκτηση ενός νέου απινιδωτή για τη Σκάλα Καλλιράχης, ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε ειδικό «κουτί» έξω από το Φαρμακείο, και η επισκευή του παλιού απινιδωτή για το χωριό της Καλλιράχης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σας υποστήριξη και γενναιοδωρία.

 

Πρώτα και κύρια, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Σωματείου μας, τα οποία με τη μηνιαία εισφορά τους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. 

 

Η συνεχής στήριξή σας δεν αποτελεί μόνο οικονομική ενίσχυση, αλλά και πηγή ηθικής δύναμης για όλους μας.

 

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους ανθρώπους του χωριού, οι οποίοι με τις χορηγίες τους συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίτευξη αυτού του στόχου. 

 

Η γενναιοδωρία σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δείχνει την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για την κοινότητά μας.

 

Η ύπαρξη  των απινιδωτών, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων των δυο χωριών μας . Το μηχάνημα, που σώζει ζωές, θα τοποθετηθεί στην είσοδο του του σπιτιού του ιατρού της Καλλιράχης. 

 

Για τη σωστή χρήση του, θα ακολουθήσει σύντομα σεμινάριο από ειδικευμένο γιατρό, το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για το καλό του χωριού μας.”