Θάσος

Φυσικές πισίνες στα ελληνικά νησιά. Απόκοσμα τοπία, υπέροχα νερά, μαγευτικά χρώματα. Η Γκιόλα της Θάσου δεν θα μπορούσε να λείπει.

 

`

Μετά από 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αλλά και στις γραμμές Καβάλας – Λιμένα και Καβάλας – Πρίνου ενώ ακόμα παλιότερα Καβάλας – Λιμεναρίων - Σκάλας Μαριών και έχοντας μεταφέρει πολλές χιλιάδες επιβατών ήρθε η ώρα να αποσυρθούν τελείως.

Το ακάλυπτο φορτίο σε μελίσσια αποτέλεσε αφορμή για δύο επεισόδια με ένταση στο λιμάνι της Κεραμωτής. 

Για το Κέντρο Υγείας Πρίνου προβλέπονται 2 θέσεις Γενικών Γιατρών και μία θέση γενικού γιατρού για το Περιφερειακό Ιατρείο της Νέας Περάμου.

Μια τραγωδία έζησε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Ιουνίου όταν ένα τετράχρονο κορίτσι από τη Ρουμανία που παραθέριζε με τους γονείς του στην Ποταμιά της Θάσου υπέστη αλλεργικό σοκ από φιστίκι που έφαγε.

Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τη «βοήθεια» των υποπαραλλαγών 4 και 5 της Όμικρον, όπως φαίνεται από τα σημερινά κρούσματα τα οποία ανήλθαν έπειτα από καιρό σε 20.084.

Την συμφωνία με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη για τον πάγκο της Δόξας Ποτού-Θεολόγου, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος γίνονται 5 από τα 4 που είναι σήμερα.

Άγνωστοι κατέστρεψαν ένα μέρος της εξωτερικής περίφραξης στο «Παλατάκι», στα Λιμενάρια Θάσου.

Την εμπειρία τού ταξιδιού με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Ρουμανία μέχρι τη Σκάλα Ποταμιάς περιγράφει Ρουμάνα οδηγός στο forum Thassos .

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο πλέον το θράσος των απατεώνων που μπαίνουν σε λογαριασμούς και τους ξαφρίζουν εξαπατώντας τους δικαιούχους τους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 22-6-2022, εξαπάτησε ημεδαπό στην Θάσο. Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον υπεύθυνο ασφαλείας τραπεζικού ιδρύματος, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Για πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη η ολομέλεια πρόεδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων της χώρας. Θα γίνει στη Δράμα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου και στη Θάσο στις 2 και 3 Ιουλίου.

Κάποτε στην Καβάλα υπήρχε μία διοργάνωση που λεγόταν AirSeaShow ... H οποία είχε "επεκταθεί" και στην Θάσο όπου είχε επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο του Καζαβητίου.

Η Κέισι φέτος έκανε κάτι πολύ όμορφο,  έφτιαξε ένα poll στο Instagram και ζήτησε από τους 198.000 που την ακολουθούν να τη ρωτήσουν ό,τι θέλουν για τη Θάσο.

Μια παγκόσμια κομπίνα έφτασε και στο νησί της Θάσου όπως φαίνεται από τις καταγγελίες οι οποίες φτάνουν στο KavalaNews.gr από επαγγελματίες του νησιού.

Το ξεχωριστό αυτό μέρος αποτελεί έναν από τους πολλούς λόγου που πρέπει να επισκεφθείτε το όμορφο νησί.

Αυξάνεται η επιδότηση στη βενζίνη στα 80 ευρώ από 45 για τα αυτοκίνητα και στα 60 ευρώ από τα 35 για τα δίκυκλα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Εκεί που το πράσινο συναντάει το μπλε, εκεί ακριβώς βρίσκεται η Θάσος. Κι εκεί βρίσκεται και το "δάκρυ της Αφροδίτης".

Η Φανή Παραφέστα, 45 ετών, την 13/06/22, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Σκάλα, Ποταμιάς, Θάσου.

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλο το νησί, η Δημοτική Κονωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θάσου ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις βασισμένο στην Τέχνη.  

Σελίδες