Θάσος

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) ανακοίνωσε 112 νέους θανάτους από επιπλοκές του κορωνοϊού στη χώρα. 

 

Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι στο Θεολόγο της Θάσου μετά τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου Δείτε εδώ 

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου σε σπίτι στο Θεολόγο της Θάσου. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο ένοικος του σπιτιού πήγε να βάλει ξύλα στη σόμπα, έπαθε εγκεφαλικό και έπεσε κάτω. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε μία 37χρονη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/1), από τον Λιμένα

Όπως λέει στον KavalaNews 102,8: «Θα είναι το πιο κρύο ξημέρωμα. Την ώρα που ξεκινάμε για να πάμε στις δουλειές μας. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης η μέγιστη για τη Θάσο δεν θα ξεπεράσει τους 6-7 βαθμούς, αλλά η αίσθηση θα είναι σίγουρα -3 ή -4». 

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε στην Αττική. Αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στην Αθήνα για δουλειές με την τύχη να μην τους… χαμογελάει. 

 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε 98 νέους θανάτους από επιπλοκές του κορωνοϊού στη χώρα.

 

Τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που προσποιούνται τους τεχνικούς της εταιρίας Microsoft έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα σε αρκετά σπ

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί - Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Τετάρτη 26-01-2022.

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας (24/1) ανακοίνωσε 111 νέους θανάτους από επιπλοκές του κορωνοϊού στη χώρα.

 

Στην… αγκαλιά της «Ελπίδας», την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα, «έπεσε» το χωριό Παναγία της Θάσου.

 

·         «Ζητείται χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων (φορτωτή και τσάπα) με άδεια Α' ομάδας για το λατομείο Σαλιάρας Θάσου. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε λατομεία.»

 

Άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ η οποία περιλαμβάνει 1.468 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). 

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ισχυρός παγετός κλείνουν τα σχολεία και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. 

 

Καβάλα: Κλειστά όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. 

Την ανάγκη να διεκδικήσει η Δημοτική Αρχή της Θάσου κονδύλια για την αρχειοθέτηση αλλά και την ψηφιοποίηση ιστορικών

Πριν προλάβουν να λιώσουν τα χιόνια του «Διομήδη» στο Κάστρο των Λιμεναρίων στη Θάσο, η «Ελπίδα» έφερε τα δικά της και… έντυσε ξανά τον οικισμό στα λευκά. 

Την επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Νέας Περάμου Θάσου ζητά ο σύλλογος επαγγελματιών Νέας Περάμου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θάσου το Σάββατο 22-01-2022 ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19. Ο Δήμαρχος Θάσου, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.
 

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης που στις 27 του περασμένου Δεκεμβρίου είχε μπει σε σπίτι στη Θάσο και είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα. Μαζί συνελήφθη και δράστης ο οποίος θα αγόραζε τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί. 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα από το Νομό Καβάλας. Χιόνι έπεσε στις ορεινές περιοχές του νομού και στη Θάσο. Αυτό που ανησυχεί την πολιτική προστασία είναι ο παγετός που επικρατεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου. 

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Νέας Περάμου με το νησί της Θάσου ζητούν οι επαγγελματίες της περιοχής. 

 

Η επιστολή τους: 

 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Παρασκευής 21/1 ανακοίνωσε 108 θανάτους από επιπλοκές του κορωνοϊού. 

 

Σελίδες