Καλλιράχη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Ιουνίου στη Σκάλα Καλλιράχης στη Θάσο όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει επάνω σε ένα δέντρο. Επρόκειτο για τουρίστες από τη Μολδαβία δυο γυναίκες κι έναν άνδρα. 

Λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 7-04-2021 έως 16-04-2021 από το Ραχώνι έως την Καλλιράχη, έλαβε η Αστυνομία, για εργασίες ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα υφιστάμενου τάπητα-κατασκευή νέας στρώσης τάπητα).

Τεστ κορωνοϊού θα γίνουν στην Καλλιράχη της Θάσου την Παρασκευή (19/2). Τα τεστ θα διενεργούνται στο αγροτικό ιατρείο της Καλλιράχης από τις 09.30 έως τις 13.30. 

«Συναγερμός» σήμανε σε ποδοσφαιρική ομάδα της Θάσου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 αφού όλοι οι παίκτες της έκαναν τεστ κορωνοϊού.

 

Φωτιά από κεραυνό ξέσπασε γύρω στις 6:00 το απόγευμα στην περιοχή Μαρλού στην άνω Καλλιράχη. Στο σημείο βρίσκονται έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θάσου με 12 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.