απινιδωτής

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς, το ΕΚΑΒ Καβάλας θα πραγματοποιήσει δράσεις σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, για τη γνωστοποίηση της σημασίας εφαρμογής και χρήσης του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.

Ο απινιδωτής παραδόθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023  παρουσία της Διεύθυνσης του σχολείου, από την πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Ανθή Χατζηφραντζή.

Το Σάββατο (30/09), οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να έχουν ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών, από τον καρδιολόγο της ομάδας κ. Θοδωρή Μήτρα και τον φυσικοθεραπευτή κ. Λοΐζο.

Την πραγματοποίηση αγώνων με κάλυψη αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ανακοινώνει ο Δήμος Παγγαίου.

Να παραδώσει έναν απινιδωτή στην αρχιφύλακα του χώρου για μόνιμη τοποθέτησή του σε αυτόν.

Μια βραδιά με στόχο την συλλογή χρημάτων για την αγορά απινιδωτή που θα διατεθεί στο αστυνομικό τμήμα της Καβάλας, διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο «Στου Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, που  απώτερο στόχο έχουν την προάσπιση Υγείας των πολιτών, με την Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για την πόλη της Καβάλας