Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του δικτύου Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής υποστήριξης  Enterprise Europe Network-Hellas, σας ενημερώνει ότι, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη, της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και του Δήμου Καβάλας, διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών στην Καβάλα στις 1 - 2 Απριλίου 2016 (Ξενοδοχείο Lucy).

 

Θα υπάρχει παρουσία πολλών καλεσμένων και αιρετών από ολόκληρη την Ελλάδα και είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν μερικά τοπικά προϊόντα, που θεωρούμε ότι θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου και στην προβολή των τοπικών επιχειρήσεων. Η εναρκτήρια συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 και ώρα 15:00.

 

Παρακαλούμε οι επιχειρήσεις, που θα ήθελαν να συμμετέχουν με δείγματα προϊόντα η ενημερωτικά έντυπα να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως τις 28 Μαρτίου 2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και Αρετή Κυριαζούδη (εσωτ 11)

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης