Το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, οι μαθητευόμενοι από τα ΣΑΕΚ Δ.Υ.Π.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, με πρωτοβουλία των υπευθύνων του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης και Ποδολογίας, πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες στους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καβάλας. Κούρεψαν και χτένισαν τα παιδιά της δομής και φρόντισαν για την περιποίηση των άκρων τους.

 

Παράλληλα ο προέδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας, Παναγιώτης Λαζαρίδης, παρέδωσε φυτά στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ και μία σημαντική ποσότητα φυτοχώματος, για να γεμίσουν τον λαχανόκηπό τους.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Οι μαθητευόμενοι από τα ΣΑΕΚ Δ.Υ.Π.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, με πρωτοβουλία των υπευθύνων του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης και Ποδολογίας, Πέλλας Φωτιάδου και Αναστασίας Σιδηροπούλου αντίστοιχα, πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου 2024 στους οφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καβάλας. Υπό την επίβλεψη των καθηγητριών τους και παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Έλσας Βακιρτζή, κούρεψαν και χτένισαν τα παιδιά της δομής και φρόντισαν για την περιποίηση των άκρων τους.

 

Στο πλευρό των ωφελουμένων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ βρέθηκε σήμερα και ο Προέδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας, Παναγιώτης Λαζαρίδης, για να τους παραδώσει φυτά και μία σημαντική ποσότητα φυτοχώματος, για να γεμίσουν τον λαχανόκηπό τους.

 

Οι υπεύθυνοι του ΣΑΕΚ Δ.Υ.Π.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, Βασίλης Βουλγαρίδης και Έλσα Παπαδοπούλου, οι καθηγήτριες και οι μαθητευόμενοι του εν λόγω φορέα, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παναγίας "Το Κάστρο", δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της συλλογικής αλληλεγγύης. Ας τους ακολουθήσουμε!”