ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

Τα 20 χρόνια προσφοράς και δημιουργίας του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ γιορτάστηκαν το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου, στον αύλειο χώρο της δομής. 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, άρχισε επισήμως, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η νέα χρονιά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΚΔΑΠ-ΜεΑ» της Δημωφέλειας.

Τη Μεγάλη Τρίτη (11/04) το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ επισκέφθηκαν το δημαρχείο αλλά και τα γραφεία της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία "ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Την Πέμπτη (02/02) στην αίθουσα εκπαίδευσης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ της «Δημωφέλεια» έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το κέντρο το 2023 συμπληρώνει 20 χρόνιας ζωής.

Το θερμοκήπιο που δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Με πασχαλινές ευχές γέμισε το δημαρχείο Καβάλας αλλά και τα γραφεία της Δημωφέλεια από τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ενώ μοιράστηκαν και χειροποίητες λαμπάδες

«Μια δημιουργική παρουσία του Κέντρου μέσα από μια απουσία δύο ετών λόγω πανδημίας, με το κάθε αντικείμενο της συγκεκριμένης δράσης να αποτελεί μια κατάθεση ψυχής