Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Καβάλας, καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό της Καλαμίτσας. 

 

Στον μικρό τελικό οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες κέρδισαν με 87-61 την ομάδα της Λευκοσιδηρουργίας. 

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας "Λευτέρης Γεωργακόπουλος", καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας "Αλεξάνδρα Δήμογλου". Στον μικρό τελικό οι "Ελεύθεροι Επαγγελματίες" κέρδισαν με 87-61 την ομάδα της Λευκοσιδηρουργίας. 

 

Πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, βράβευσε τον αθλητή μεγάλων αποστάσεων, Σάκη Στημονιάρη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον υπερμαραθώνιο "Transylvania 6 Days", ο οποίος πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη Ρουμανία. 

 

ΔΗΛΩΣΗ 

 

Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης: "Θέλω να συγχαρώ τον Σάκη Στημονιάρη για το κατόρθωμα του. 

 

Με τη νέα εντυπωσιακή επίδοση του απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής της κατηγορίας του σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την Καβάλα στο εξωτερικό. 

 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον φυσικοθεραπευτή του, Ιωσήφ Μιχαηλίδη, διότι είναι διαρκώς στο πλευρό του, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό μυϊκό πρόβλημα". 

 

Στο περιθώριο των δύο αναμετρήσεων, δόθηκε επιταγή 2.000 ευρώ από τον Πρόεδρο της "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ", Παναγιώτη Αγγελίδη, στην υπεύθυνη της οργάνωσης "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στην Καβάλα, Α. Τηλικίδου. 

 

Το ποσό συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία των εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας. 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 

Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ"

  • Αλέξης Βρεττός
  • Ελένη Οικονομίδου”