κλειστό Καλαμίτσας

Η κεντρική κερκίδα του κλειστού αθλητικού κέντρου “Αλεξάνδρα Δήμογλου” της Καλαμίτσας, θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δώσουν την Τετάρτη (27/09) οι Πάνθηρες Καβάλας,

Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Καβάλας, καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό της Καλαμίτσας. 

Οι τελικοί του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα διεξαχθούν στην Καλαμίτσα και το “Αλεξάνδρα Δήμογλου” την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Το Σαββατοκύριακο (10-11/06) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του μίνι μπάσκετ Δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας, στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα.

Το Σάββατο (27/05) στις 19:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

Στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δημογλου” ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (11/11) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. 

Η ομάδα προσκαλεί τους φιλάθλους της  Καβάλας που αποδεδειγμένα αγαπά το μπάσκετ και κυρίως τους νεαρούς / ες αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται με το άθλημα να έρθουν στην Καλαμίτσα για το παιχνίδι. 

All Star Game αγώνα διοργάνωσε, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η Διεύθυνση Αθλητισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήμα