κλειστό Καλαμίτσας

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δώσουν την Τετάρτη (27/09) οι Πάνθηρες Καβάλας,

Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Καβάλας, καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό της Καλαμίτσας. 

Οι τελικοί του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα διεξαχθούν στην Καλαμίτσα και το “Αλεξάνδρα Δήμογλου” την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Το Σαββατοκύριακο (10-11/06) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του μίνι μπάσκετ Δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας, στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα.

Το Σάββατο (27/05) στις 19:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

Στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δημογλου” ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (11/11) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. 

Η ομάδα προσκαλεί τους φιλάθλους της  Καβάλας που αποδεδειγμένα αγαπά το μπάσκετ και κυρίως τους νεαρούς / ες αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται με το άθλημα να έρθουν στην Καλαμίτσα για το παιχνίδι. 

All Star Game αγώνα διοργάνωσε, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η Διεύθυνση Αθλητισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήμα