Την Καβαλιώτισσα φοιτήτρια πληροφορικής, Αλκμήνη Γαϊταντζή, συγχαίρει για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist  στην κατηγορία Excel, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Θερμά συγχαρητήρια στην Καβαλιώτισσα φοιτήτρια πληροφορικής στο Διεθνές Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδας  (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) Αλκμήνη Γαϊταντζή, για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist  στην κατηγορία Excel. Η Αλκμήνη  θα είναι το ένα από τα τρία άτομα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Microsoft Office Specialist  που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

 

Η Αλκμήνη ήταν φιναλίστ για τρεις συνεχόμενες χρονιές στους εθνικούς τελικούς αγώνες του Excel, ενώ το 2019 διακρίθηκε  κατακτώντας την 8η θέση. Το 2022 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και φέτος κατάφερε να διακριθεί κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στον καθηγητή της, τον κ. Παναγιώτη Ασλανίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μέσα από την σημαντική και αξιόλογη δουλειά που επιτελεί, κατάφερε να αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος στις κατηγορίες Word, Excel και PowerPoint.

 

Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια στον ετήσιο πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist η Καβάλα συμμετέχει με πολλούς μαθητές και φοιτητές, αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν οι νέοι μας, τους οποίους πρέπει να συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε και να τους εμψυχώνουμε για κάθε καλή προσπάθεια που καταβάλουν.

 

Συγχαρητήρια όμως και σε όλα εκείνα τα παιδιά που συμμετείχαν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα της κορυφαίας εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν. Σημασία έχει η προσπάθεια και η θέληση.  Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους και τους στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα.

 

 

*Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας

Επικεφαλής συνδυασμού ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ

(δελτίο Τύπου)